Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taxi Łomża |
tak jak w temacie co to za korporacja jaki do nich numer bo widziałam samochud napis taxi Łomża ale nie widziałam do nich numeru
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taxi Łomża |
samochód pisze się przez Ó
|
|
polecam 86-19621
|
|
najlepsza taxi 997
|
|
apropo taxi to u niektorych kaksowkarzy to jak w chlewie smierdzi skarpetami
|
|
radio taxi ok
|
|
Pewnie znasz ten zapach od urodzenia.
|
|
Autor: felix co ty piepszysz szczylu
|
|
taki pan taksowkarz troluje 24 h w aucie to nawet nie ma czasu sie umyc a jest tego coraz wiecej juz nie bede wimienial korporacji i bocznych numerow aut ale chociarz nogi myjcie i skarpety zmieniajcie ,bo wietrzenie nic nie da
|
|
Czy lomzyk trollując na okrągło na forum ma chociaż czas dziecina na zmianę pampersa? Kokosz
|
|
kokosz zdaje ci sie i nie bron tych smierdzieli chyba ze jestes jednym z nich
|
|
Lomzyk,poczytaj,popytaj,po dedukuj i dojdź do jednego słusznego wniosku,że nie jestem taksówkarzem,aczkolwiek korzystam z usług mojej ulubionej korporacji,gdy bywam w rodzinnym mieście a pobyt w nim sprzyja spożywaniu trunków,nie wiadomo czemu zwanych wyskokowymi oraz przebywaniu w towarzystwie kobiet szukających wrażeń bądź ukojenia i zaspokojenia. Nie bądźmy więc francuskimi pieskami kąpanymi w perfumach i szanujmy ich ciężką pracę,żebyśmy cali po baletach do domu mogli być dostarczeni. Kokosz
|
|
no dobra ale nie przeszkadza ci ten smrod co niktorych panow
|
|
polecam! bardzo fachowa i miła obsługa
|
|
Taksówką o której mowa jeździ ten facet, co kiedyś jeździł mercedesem a klasą wiem bo ostatnio jadąc z nim rozmawiałem co to za nowa korporacja , fajnie że można płacić kartą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |