Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Profesjonalny kurs na intruktora personalnego!!! |
Poszukujemy chętnych na kurs instruktora personalnego prowadzony przez Polskie Centrum Rekreacji Ruchowej. Kurs trwa okolo 90 godzin (60h-teoria;30h-praktyka) Zajęcia prowadzone bedą m.in z psychologiem,fizjoterapeutka,instruktorem sportu. Każdy absolwent kursu, który pozytywnie zda egzamin końcowy, otrzymuje komplet dokumentów stanowiących podstawę uprawnień trenera personalnego: 1. Dyplom trenera personalnego w eleganckiej skóropodobnej brązowej oprawie 2.Certyfikat w języku polskim 3.Certyfikat w języku angielskim Gdzie znajdziesz prace? ośrodki rekreacyjne siłownie ośrodki fitness kluby fitness ośrodki odnowy biologicznej prywatne przedsiębiorstwa ośrodki SPA basen własna działalność Więcej informacji pod numerem telefonu : 538 104 808
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Profesjonalny kurs na intruktora personalnego!!! |
...jaka jest odpłatność za kurs..?
|
|
w Łomzy marne szanse, aby w tym fachu pracowac
|
|
oni patrza zeby tylko kase zrobic za kursy a ty sie martw gdzie bedziesz pracowal ahhha w innych panstwach robia kursy i pomagaja prace znalesc a tu szuka debili zeby kasy sie pozbyli a za tydzien w zabrowie bedzie szukal hahahah
|
|
nic z tego ciekawego nie wyniesiecie tylko pieniedzy sie pozbedziecie
|
|
Kursy nie są organizowane bezposrednio przez PCRR,a przeze mnie. Zbieram grupe minimum 10 osób,które będa zainteresowane poszerzeniem lub zdobyciem wiedzy w tej dziedzinie,wiec nie ma mowy o "szukaniu debili", lomzyk :) Zaś wiedza zdobyta na kursie niekoniecznie musimy byc wykorzystana w zdobycia pracy,a np jedynie w celu doksztalcenia. A co do informacji na temat kosztów,to zapraszam timonek pod nr telefonu 538104808
|
|
jaki koszt kursu?
|
|
Koszt kursu to 700 zł + ewentualnie koszt wynajecia sali do cwiczen praktycznych
|
|
Autor: ArChi_tect ale wiedze ludzie maja szukajich i cos zaproponuj ,ty zbierzez 10 pogonisz i dalej zbierasz ja mam wykszta;cenie pedagogiczne po szkole klepalem pizze , rodzice co we mnie lokowali kazdy grosz a ja sie staralem ale co w tej lomzy jak to wielka rodzina ,a teraz nie placze pracuje w swoim zawodzie poza granicami teych pasozytow Dalej zapraszaj po swoim kursie otworze firme terz bede takich jak ty potrzebowal zapraszam
|
|
pedagog? hahahaha
|
|
lomzanie biedni ,ale z chonorem a od kursantow(pseudo nauczycieli nic nie chcemy) z daleka od nas zaproponujcie prace a nie GLUPOTE
|
|
pedagog z chonorem co za dureń?
|
|
lomzyk,przykro mi ze Ci w zyciu nie wyszlo. Ja pizzy klepac nie zamierzam,dlatego tez miedzy innymi chce zorganizowac w Lomzy taki kurs,bo to moze byc szansa dla chocby jednego chlopaka,ktory moze to kiedys w zyciu wykorzysta. Niekoniecznie w Lomzy,bo zdaje sobie sprawe ze u nas z tym ciezko. Tak jak wczesniej pisalem,ten kurs jest tez dla osob,ktore moze juz prace maja,ale chca po prostu zdobyc jakas wiedze na ten temat. Koniec kropka.Sadzac po Twoich postach ,zarowno jesli chodzi o tresc jak i o ilosc,to sprawiasz wrazenie czlowieka zajmujacego sie wylacznie krytykowaniem innych,badz tak jak wczesnej napisales,wyzywaniem sie z powodu swojego zyciowego niepowodzenia. Jesli nie jestes zainteresowany takim kursem,to daj chociaz szanse innych i nie zniechecaj innych,bo to niestety Ci sie nie uda. Pozdrawiam :)
|
|
Teraz takie kursy są bardzo modne ze względu na to że aktywny tryb życia stał się bardzo popularny. Wiem że we Wrocławiu jest fajna palcówka i chodzi mi o Akademie Mistrzostwa Sportowego. Wiadomo w tym fachu nie wszędzie znajdzie się pracę, ale w większych miastach typu Warszawa, Wrocław prace łatwiej znaleźć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |