Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kierowco!! który parkował pod sklepami na prusa 14 |
Otóż szukam kierowcy. ,,Który" uszkodził Opla vectre B kolor zielony na parkingu na przeciw serwisu AGD RTV. Sprawa została zgłoszona na Policje. jutro dostane nagrania z monitoringu który zarejestrował wynikłe zdarzenie. Zgłoś sie do mnie jeśli nie chcesz konsekwencji wynikłych z twojego tchórzostwa. Tel. 503717647 ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kierowco!! który parkował pod sklepami na prusa 14 |
dobre sobie... zebys się nie zdziwil z tym nagraniem. Kiedys tez miałem przygodę na parkingu zauwazylem ze jest monitoring. Efekt całego zdarzenia był taki ze film był tak niewyraźny ze nic nie pomogl a sprawa utknela w martwym punkcie. No ale powodzenia może u Ciebie będzie nagranie w HD.
|
|
Powodzenia
|
|
widze ze dobrze sie nagrywasz zaraz przyjdee haaaaa
|
|
szanuj chlopak jezyk i palce
|
|
to jest sciemnianie i oszustwo i to wszystko co napisales
|
|
Autor: Unicode AGD RTV. Sprawa została zgłoszona na Policje panie niech pan nie skopi mozna zrobic zamowienie
|
|
jak ktos mowi prawde niech sie pan przyzna licze na pana
|
|
nikt nie jest fantastyczny a JAK mam lubic ludzi dlamnie to bulka
|
|
jeśli zgłosiłeś sprawę na policję to i tak nie bedzie można wycofać już sprawy nawet jeśli się zgłosi ten ktoś do ciebie więc ja na miejscu tego kogoś bym siedział cicho i licZył że nic się nie nagrało
|
|
Zawsze może powiedzieć , że nie zauważył , że zarysował Twoje auto . Zgłosiłeś sprawę na policję więc już nie rozwiążesz jej polubownie - bo co powiesz jak sprawca powiedzmy zgłosi się do Ciebie i zechce naprawić szkodę??? Pójdziesz na policję i powiesz : Ok , nic się nie stało , nie było sprawy??
|
|
Oczywiście ze można wycofać A jak jest z gwałtem? Raz zgwałcona a za tydzień juz nie
|
|
oj chlopak to musisz zainformowac o tym odpowiednie sluzby Nie zostawiaj tego tak polecam POMOC SPOŁECZNA PROKURATURA POLICJA SŁUŻBA ZDROWIA PLACÓWKI POROZUMIENIA NIEBIESKA LINIA I ORGANIZACJE POZARZĄDOWE GMINNA KOMISJA ROZWIĄZYWANIA PROBLEMÓW ALKOHOLOWYCH
|
|
Zgłoszenie można wycofać w każdej chwili.
|
|
Wiadomo ze 20 letnie ople rdzewieją. Może ten zderzak sam ze starości odpadł :D U mojego znajomego był taki przypadek w cinqecento :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |