niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
APEL DO ZŁODZIEJA ZABAWEK!!

ZŁODZIEJU ODDAJ DZIECKU SKRADZIONE ZABAWKI KTÓRE UKRADŁEŚ WCZORAJ PRZY ULICY WYSZYŃSKIEGO!!

Szczyt chamstwa żeby ktoś kradł dziecku zabawki które zostały wystawione przed drzwi w celu wyniesienia do piwnicy!! Ja rozumiem że ktoś nie ma pieniędzy ale wystarczy zapukać i się spytać czy są na oddanie a nie od razu kraść!!

Złodzieju jak to czytasz proszę o zwrot zabawek!! Nie wyciągnę z tego żadnych konsekwencji!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: APEL DO ZŁODZIEJA ZABAWEK!!

tam to ich nie brakuje od dawna nastepcy rosna

zgłoś na policję i nie czekaj na skruchę takiego złodzieja, bo się i tak nie doczekasz

Dzwoniłam na policję to trzeba pojechać i zgłosić sprawę no ale szanse nikłe i mam się popytać wśród sąsiadów!!

To jest nasza polska,bieda i nędza!!

polska bidna nie jest wszedzie tak samo !!! w ***** bylas gowno widzialas

Skoro byly wystawione pod drzwiami,to moze ktos pomyslal ze sa do wyrzucenia.Ludzie czasami tak wystawiaja smieci.Nie bronie tej osoby....ale mogla tak pomyslec.

Diablicaaaa od myślenia to są inni ;)
Takie przywłaszczenie cudzej rzeczy to kradzież i tyle.
Z punktu widzenia policyjnego czy prawnego jest to zwykłe wykroczenie, gdyż nie sądzę aby te zabawki były warte więcej niż 420 zł ( a taki jest obecnie próg dzielący wykroczenie od przestępstwa). Teoretycznie więc policjant nawet jak złapałby takiego złodzieja to wystawiłby mu mandat np. 100zł ,a jeśli by chciał to mógłby nawet pouczyć :)
Prawo się zmieniło ostatnio i obecnie Polska to raj dla DROBNYCH złodziejaszków ;)

Widzę że tutaj poważnych osób to nie ma..

Apel do złodzieja napisałam bo nie sądzę aby policja mi pomogła. Nie zamierzam czytać głupich komentarzy!
Zależy dla kogo ale dla mnie jest to bardzo ważna sprawa i przykra sprawa!

blanka czego ty oczekujesz ?? że się złodziej ujawni. Naiwna jesteś.

po co tam mieszkasz przeprowadz sie na porzadne osiedle

łomzyk poszukaj sobie forum dla dzieci i tam się udzielaj

Ja ci radzę wystaw następne, zero myślenia, po co masz mieszkanie, nie zostawiaj na klatce i tyle.
Dobrze , że Ci dziecka nie ukradli, a zabawki kupisz drugie i znów zostawisz przed drzwiami. I bardzo dobrze zrobili. Mieszkańcy naustawiają gratów na klatce, że przejść trudno jak idę do znajomych, przecież to nie magazyn . Ludzie trochę oleju dolejcie do głowy! Przegląd czas zrobić bo wiosna za pasem , filtry wymieńcie i powietrze z zimowego na letnie!

Mietek,dokladnie,od myslenia to sa inni,wiec im to pozostaw.Kobiecy....bardzo trafnie napisane:-)

Autor: dlaczego_nie o czym chcesz z lomzykiem popisac zobaczymy jaka masz wiedze

i nie stresuj mnie bo znow bede sie pocil

i tak po 2 tygodniach ci przyjdzie pismo o umorzeniu strawy przez policje
ja tak mialem jak mi pod kamera w auto wjechali i co musialem na wlasny koszt naprawiac bo stwierdzile ze brak dowodow a nawet z kamery zapisu nie wyciagneli lenie oni tylko patrza jakby mandatami cie za predkosc ukarac bo z tego sa pieniadze

wiekszosc nie lubi zlodzieji jak i zlodziejstwa,a zyja w naszym srodowisku sasiad , sasiadka i o tym co nikturzy wiedza wiec zacznijcie pisac o nich co kradnie czym handluje napewno cos wiecie bo lubieja co niktorzy zlodziejaszki sie chwalic po co dusic to w sobie

Z Policją to też myślę że nie masz co sobie głowy zawracać.Mi też jakiś czas temu ktoś coś ukradł i przyszło umorzenie po miesiącu, może pomyśl nad kupnem kamerki,zamontuj i znów coś wystaw-a nóż się skusi.

ja tez tego nie rozumiem, dlaczego ludzie trzymaja dzieciece male rowerki, albo sanki przed drzwiami? przeciez sporo osob chodzi po klatkach i moga krasc, czy na balkonie nie ma miejsca? albo w piwnicy?

miala zamiar do piewnicy zaniesc to ja wyreczyli

kitek,mając małe dziecko nie będziesz ciągnął wózka w jednym ręku a w drugiej dziecko! chyba nie masz dzieci. Nawet z braku miejsca tak się dzieję. Nie każdy ma super duże mieszkanie że wszystko pomieści.

Ta, już ktoś czyhał na twoje zabawki co je wystawiłaś na chwilę żeby zaraz je znieść do piwnicy..pewnie stałe tam ruski miesiąc aż w końcu któryś z sąsiadów się wkurzył i je wypierdzielił do kosza...

Napisz gdzie mieszkasz to co jakiś czas wyczyszcza korytarz na klatce skoro sama nie potrafisz się tym zająć. I nie pieprz głupot że matki z dziećmi wózków do domu nie zabierają albo nie chowają. Te które nie chce zostać skradzione po prostu sobie radzą

h0jowe forum

Tobie nie chce się gratów do mieszkania wciągać .

A ludzie mieszkający nad tobą muszą twoje koromesła omijać :)

Wkorwił się ktoś i zrobił porządek , może to ja akurat byłem ?

W sumie dobrze napisane... klatka schodowa do nie magazyn. Ludzie przeniosą się z wioski i mysla ze jak kupili własne em to razem z klatka podworkiem przed blokiem i miejscami parkingowymi na których stawiają jak swiete krowy.

artaras swiete slowa,
mam 1 dziecko, spacerowke targalam za kazdym razem do domu, skladana jak parasolke, a przy kolejnym gondole lub spacerowke planuje zostawiac w aucie, zeby tego nie nosic i zawsze jest jakies rozwiazanie jesli sie chce

ładne mi zabawki ,

znalazłem tam tylko dmuchaną lalkę , dwa wibratory i jakiś zestaw kulek wielkości piłek tenisowych ( ciekawe jak ona to używała?)

Pierniczenie, że nie da się wnieść dziecka i wózka na górę, że to takie och, och trudne! Mam dwójkę dzieci i ani razu nie zostawiłam wózka na klatce, zawsze wnosiłam go do mieszkania. Wkurzają mnie zabawki, sanki, rowerki, hulajnogi, rolki, zdechłe palmy, buty, śmiecie i przede wszystkim wózki zostawiane na klatkach. To miejsce wspólne wszystkich mieszkańców bloku i nikt nie ma ochoty oglądać czyiś śmieci na klatce schodowej.

Blandka - dobrze, że Ci to ukradli, może nauczysz się nie zostawiania swoich rzeczy na klatce.

Autor: zielona_biedronka i za to cie kocham , buzka

:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org