Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rekrutacja Lomża |
czy ktoś z was był na rozmowie rekrutacyjnej w łomży w firmie Ergo?co sądziecie? Narzekałem że nie mam butów dopóki nie poznałem człowieka który nie mial nóg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rekrutacja Lomża |
Ergo?? aco to jest za firma i czym się zajmuje? .........................................................................
|
|
jakis ODŁAM ergo hesti czyli ubezpieczenia Narzekałem że nie mam butów dopóki nie poznałem człowieka który nie mial nóg
|
|
Tak to są ubezpieczenia emerytalne był temat na forum dziewczyna próbowała sobie zrobić rynek, wyszło że szkoda czasu ;-) a robota dla domokrążców wiec chyba nie dla każdego ..
|
|
właśnie o to chodzi ze na rozmowie mówili ze pracuje sie na miejscu z klijentami a nie chodzi po domach Narzekałem że nie mam butów dopóki nie poznałem człowieka który nie mial nóg
|
|
Jak masz dobrą gadkę i potrafisz bez skrupułów wciskać ludziom kit to poradzisz sobie, a i nawet niezłą kasę zarobisz na prowizjach od sprzedaży. Jak nie sprawdzisz się, czyli nie będziesz sprzedawać produktów to Ci podziękują i tyle. Tak to właśnie kręci się w bankach, parabankach czy firmach ubezpieczeniowych. Jak nie masz lepszego pomysłu to próbuj. To nic nie kosztuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |