Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Malowanie proszkowe, piaskowanie |
Witam Czy jest jakiś zakład w Łomży lub okolicy, który wykona piaskowanie oraz malowanie proszkowe??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Malowanie proszkowe, piaskowanie |
malowanie proszkowe, było coś w Boguszycach czy Czaplicach, jakoś tak, tamta okolica - nie pamiętam dokładnie, robiłem tam kilka lat temu, kiedyś ktoś mi to polecił ale zgubiłem namiary może ktoś pomoże, sam też jestem zainteresowany ale teraz tam nie trafię
|
|
Ooo wielkie dzięki za info, coś o tym znalazłem http://gloper.renhost.pl/10597/Profil-sc-Bakowski-J-Janicki-S-Rozdzielnie-elektryczne-malowanie-proszkowe-Boguszyce Jak tam wykonanie? Byłeś zadowolony?? jee
|
|
no widzisz a ja już od kilku tygodni nosiłem się z zamiarem ustalenia tego adresu, ciągle odkładałem pytanie do wujka google na póżniej ja tam nie miałem problemów , zadowolony
|
|
a i jeszcze pamiętam był jakiś zakład za PKS wjazd od Spokojnej , taka szutrową drogą , też było dobrze , tylko trochę drożej
|
|
chyba to było to : PPHU Alumark Marek Karczewski Spokojna 11 Tel.: (86) 216-33-36 .................... zadzwoń i spytaj
|
|
a tu na pewno : Gomet Karol Gontarski Mątwica 46Nowogród Tel: (86) 212-60- 60 lub 606-819-091
|
|
toczylowski ul poligonowa
|
|
piaskuje wszystko maluje wszystko i nawet na dojazd jak masz duzo do piaskowania
|
|
No panowie spisaliście się na medal. Dzięki wielkie bardzo, nie wiedziałem ze w moich okolicach jest tyle zakładów gdzie malują proszkowo. Musze zacząć doceniać "Polskę wschodnią" jee
|
|
Niestety, nie znam żadnego zakładu w Łomży, który zajmowałby się malowaniem proszkowym. Czasami, chcąc znaleźć wybitnych specjalistów, należy wyjechać poza granice miasta. Stronę internetową świetnej firmy, posiadającej w swojej ofercie malowanie tą metodą można znaleźć pod adresem http://www.metaltech.pl/.
|
|
Jeśli chodzi o obróbkę i malowanie blach to polecam skorzystać z usług firmy Energopiast https://www.energopiast.pl/ . Używają farb proszkowych epoksydowych, epoksydowo-poliestrowych oraz poliestrowych. Często korzystałem z ich oferty i zawsze jako firma z ogromnym doświadczeniem stawali na wysokości zadania.
|
|
Kolejny troll poleca bieda firemke
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |