niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklepy z używaną odzieżą

Jakie znacie sklepy z używaną odzieżą, gdzie można znaleźć coś konkretnego (oprócz tych, które ja znam- tj, Szmizjerka, Maskada, LOGO, Kopciuszek)? Podobno otwarto jakieś nowe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklepy z używaną odzieżą

a potem dermatolodzy mają problemy z waszą skórą czyli grzyb.

akapulko12

Nie lepiej kupić nowe ubranie? Te szmaty z ciuchlaka sprane, zniszczone i zasyfione.

lubie przerabiać rzeczy i po prostu ciekawi mnie, gdzie można coś znaleźć i tylko o takie odpowiedzi proszę. Poza tym, nie każdego stać na to, żeby kupować nowe rzeczy.

Widać jakie ludzie mają pojęcie o ubraniach w używakach.

Napisz jakie?

żadne. jakoś chodzę po nich od lat i mam ciuchy, jakich nikt nie ma, lepsze, nowocześniejsze i wcale nie sprane. w dodatku niekiedy kupowane po z ł o t ó w c e.
wracając do tematu- szukam nowych sklepów. pomóżcie

Wybacz motyl62, ale Twoje uogólnienie na temat stanu ubrań w szmateksach pokazuje jedynie brak jakiegokolwiek wiedzy w tym temacie. Są używaki, gdzie kupisz typowe szmaty, są takie, gdzie kupisz ciuchy prawie nowe lub z metkami.

Przy dworcu jest jeszcze...ostatnio byłam, ciuchy momentami markowe (nie znałam niektórych marek) i przeceny 50% któryś dzień za złotówkę, ale nie podobało mi się że nie ma przymierzalni. Nie uśmiecha mi się biegać w samych majtkach ani oglądać czyjeś majtki. Moim zdaniem to ogromny minus tego miejsca.

Poza tym też chodzę do Szmizjerki, bo fajne ciuchy tam mają. Markowe, nie sprane i bez grzyba. Zdziwili by się ci co tak tu piszą a ani razu nie byli w takich, DOBRYCH, sklepach.
Marks&Spencer, Zara, New Loock, Atmosphere, Next, Simple, River Islend i wiele wiele innych markowych z tego lub poprzedniego sezonu za grosze w porównaniu do ceny rynkowej.

Przy kontaktach jest fajny sklep z odzieżą używaną CTO (Centrum Taniej Odzieży) zawsze coś ciekawego można tam znaleźć. Na ulicy Krótkiej jest komis również ciekawe rzeczy czasami są ;)

o tym komisie na ul Krótkiej nie słyszałam, Ostatnio byłam też w Bubble outlet i nie wiem jak się nazywa ten sklep- ale też spoko, chociaż mało towaru - koło K1 (lewiatana)

a przy dworcu też jestem zniechęcona przez brak przymierzalni, tak samo w Lejdis

Ten komis mieści się w bloku. Idąc z ulicy Dwornej na Krótką trzeba skręcić w pierwszą drogę miedzy blokami w prawo.

koło szmizjerki jest wzorcownia. w sumie to nie używak, ale w środę są najniższe ceny i można coś fajnego upolować. w czw dostawa i jest najdrożej.

Możecie podać godziny otwarcia sklepów które polecanie (pon-pt, sob) ewentualnie dni dostawy, promocji itp. żeby było wiadomo kiedy najlepiej się tam wybrać

maskada w srody i czwartki jest najtaniej (sroda -50%, czw-po 1zl) czynne od 9:00
lejdis chyba w niedziele tez czynne (nie wiem o której) wtedy wlasnie jest taniej i w poniedzialek po 1zl
logo - najtaniej w czwartek i poniedzialek, czynne chyba tez od 9, we wtorki i piatki dostawa, w srody i soboty srednia cena
w szmizjerce chyba we wtorki jest taniej
Na Wyszynskiego w fashion mix w srody i czwartki wszystko po 3zl a wycena -50%

teraz lumpeksow wiecej niz sklepow,a co sobie zalowac mata racjezawsze taniej i nie gorzej wygladacie od innych powinni otworzyc jakas galerie z odzieza uzywana a nie vened sie im zachcialo co wszystko drogie

a moze mi powiedziecie gdzie dla dzieci od 0 do 4 latek kupie fajne ciuszki...?

w pepko

w pepco po jednym praniu nadaja sie na szmate do podlogi...

zapraszam do primarka

gdzie jest sklep lejdis i logo ?

hej wiesz jest taki sklep szafiarenka tam sa nowe i uzywane ciuchy dla dzieci do od 0 do 14 lat ale sa super nie zniszczone

Martuś

A na jakiej ulicy jest ta szafiarenka?

Takie sklepy widuje na co 3 ulicy.

polecam cto na al. legionów sam czasami kupuje cos ciekawego ostatnio dla niemowlaka fajne rzeczy znalazłem i to nowe z metkami

gdzie logo i szafiarenka się mieści..???? ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org