Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nimfomanki |
Cała prawda o nich .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nimfomanki |
|
A gdzie i kiedy jest granica miedzi chorobliwym stanem , a najzwyklejszym kur.....em
|
|
Nimfomanki nie biorą kasy, robią to dla swojej przyjemności, ot i cała różnica między nimfomanią, a ku****wem
|
|
Ale nasze kobitki są bardzo zaradne i potrafią to łączyć
|
|
Każdy ma prawo robić to co lubi. Kobieta która lubi seks powie ze jest nimfomanka a niektórzy nazwa to kurestwem. Chociaż jedno z 2 nie ma nic wspólnego.
|
|
Fajne "życiowe", gościnne dziewczyny. Może nie są idealnymi kandydatkami na żonę, ale... po co od razu żona :)))) Nie da dziewczyna źle, da też niedobrze :)) A męski odpowiednik nimfomanki ? Cała prawda Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
póki nimfomanka jest wierna to ok , zaś jesli zaczyna chodzic na boki to staje sie kurewka nimfomanka, czyli roznica sie zaciera miedzy tymi pojeciami he
|
|
Nie ma nimfomanek wiernych. Predzej czy póznej zaczyna chodzić ,okłamywać , niszczyć wszystko i wszystkich .
|
|
Nimfomanka nie może być wierna, inaczej nie byłaby nimfomanką. http://www.erotycznefantazje.pl/seksowna-dziewczyna-mafii-ef757.html
|
|
a może to tylko wysokie libido? a może facet jest ,,mniętki,, i kobitka szuka coś na boku? a poza tym, na litość, ile można z jednym?
|
|
.
|
|
znam taką jedną... jest z typem od 10 lat... no i lubi dziewczyna sex... jak się z moją dziewczyną rozstałem to z nią gadałem i się dziwiła czemu do niej na sex nie przyszedłem... ciężki temat :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |