Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szkolny romans |
kilka lat temu gdy uczyłam się w Gimnazjum nr 1 moja nauczycielka matematyki namiętnie romansowała z pewnym nauczycielem od wychowania fizycznego obydwoje byli w związkach małżeńskich matematyczka miała nawet dzieci wszyscy w szkole wiedzieli o ich romansie bo często zaszywali się razem w różnych salach i pokojach a niby nauczyciele mają nam dawać dobry przykład no w sumie mi dali tym przykładem do myślenia brzydzę się teraz takimi ludzmi którzy tak postępują będąc w związkach czy w waszych szkołach także uczyli lub uczą tacy nauczyciele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szkolny romans |
A dlaczego osobiscie im tego nie powiedzialas, tylko obsmarowujesz na forum?
|
|
A i jeszcze dopiero teraz
|
|
Anna, publicznie szkalujesz ludzi, których można rozpoznać. Mam nadzieję, że zapłacisz za to i nauczysz się odpowiedzialności :-)
|
|
A co Cię tak anna na zwierzenia po latach wzięło.A, niech zgadnę wstałaś dziś rano i nagle akurat to Ci się przypomniało.
|
|
Nie zaplaci za to, bo zbyt malo danych tu jest raczej zeby kogos rozpoznac, co nie zmienia faktu ze to strasznie glupie. Nie wiem, Twoj maz ma romans z ta nauczycielka teraz? A moze z nauczycielem? :)
|
|
trudne sprawy
|
|
a dawno to bylo ?
|
|
DAWNO. Juz po romansie bo w-fista wstapil w szeregi klubu impotentow.
|
|
Pamiętam również tę sytuację NINKA88
|
|
anna11111 dostała od męża propozycję , aby zabawić się w nauczyciela i uczennice , więc wróciły jej wspomnienia - trauma podglądania WFisty z nauczycielką przez dziurkę od klucza w czasie igraszek została jej do dziś , stąd te wyrzuty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |