niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep Akwarystyczny

Witam jak w temacie który sklep polecacie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep Akwarystyczny

A co potrzebujesz ? może szukasz filtr ? mam na sprzedaż JBL e901 nowy

W Łomży ? Nie ma dobrego sklepu akwarystycznego niestety...

He wiem że niema ale mniejsze zło trzeba wybrać.

Mi sie wydaje ze najwiekszy wybor jest w zoologicznym przy szpitalu obok spoldzielni... dosc duzo rybek tam jest a ceny rozne duz rybki sa po 40 -50 zl, szkoda ze nie mamy sklepu akwarystycznego..w bialym jest ponoc jakas hurtownia i ceny sa duzo nizsze. U nas najtaniej rybki mozna kupic za 4 zl a tam po 50 gr...

Aga, a myślisz, że skąd sklepy mają te rybki? :)

Niestety, ale alfaro odradzam jezeli chodzi o kupno ryb, chyba, ze chcesz zaryzykowac chorobe w zbiorniku.. Najzdrowsze ryby mieli zawsze w zoologicznym na niemcewicza, wczesniej na dlugiej, gdzie aktualnie miesci sie sklep nie mam pojecia, o ile nadal jest, ale jezeli chodzi o akwarystyke jedyny godny polecenia.

No tak, pewnie rybki kupowane sa w hurtowniach...przypomnialo mi sie ze kilka razy bedac w niedziele na rynku w ostrolece obok gieldy samochodowej widzialam ze sa tam sprzedawane rybki np. welony dosc duzych rozmiarow ok 8cm po 10 zl-20 zl kiedys nawet kupilam dla synka taka rybke ,,zloto rybke´´ ale dlugo mi nie pozyla bo trzymalam ja w akwarium bez pompki... ten pan co je sprzedaje ma tez rozne karmy dla zwierzat i inne rybki w specjalnych skrzynkach i mozna u niego dosc tanio cos kupic...stoisko ma przed bramo nie wiem czy juz teraz tez sprzedaje czy nie...ale niebawem mamy z mezem sie tam wybrac bo tez zakladamy akwarium 250l.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org