Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog i Alergolog |
Witam po raz kolejny :) Potrzebuję namiarów na dobrego alergologa i dermatologa (najlepiej na NFZ). Były już takie wątki ale niewiele się z nich dowiedziałam lub są stare i nie do końca aktualne. Dodam, że NIE interesują mnie FACHOWCY, przyjmujący w szpitalu (dermatolodzy). Nie chcę za bardzo zaśmiecać forum, dlatego obie specjalności ujęłam w jednym wątku, dlatego też proszę o napisanie jaką specjalnością zajmuje się dany lekarz. Jest to dla mnie sprawa bardzo pilna. Z góry dziekuję za wszystkie odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog i Alergolog |
Uuup
|
|
Kiedyś to peniceliną leczyli ;)
|
|
Dermatolog Mierzejewska na fundusz. Przyjmuje w przychodni na Wyszyńskiego.
|
|
Bardzo sobie chwalą dermatolog na ul. Ogrodowej przyjmuje na nfz. Jeśli chodzi o alergolog to ja korzystałam bo chodziłam z córką na ul. Wyszyńskiego do przychodni na górę tam przyjmuje facet tylko nie pamiętam nazwiska chyba Mierzejewski. Tylko na nfz trzeba czekać w kolejce musiała byś się spytać ile, a jeśli chodzi o wizyte prywatną to 100 zł i już kolejnego dnia masz wizytę oczywiście. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Na Ogrodowej już nie ma dermatologa.
|
|
Ja czytalam ze ten Pan Mierzejewski niestety zmarl. Ale dziekuje za wszelkie namiary
|
|
Na Ogrodowej przyjmuje dalej Dr Łapińska tylko że prywatnie (60 zł) ale za to bez żadnej kolejki. Dzwonisz i jesteś przyjęty choćby za chwile. Na Wyszyńskiego przyjmują alergolodzy Dr Łupińska i Majewska.
|
|
To nie widziałam, ze zmarł. Na Ogrodowej napewno przyjmuje. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Dziękuję, byłam u Pani Łapińskiej (ul. Ogrodowa) i jestem zadowolona, pozdrawiam
|
|
Pani Łapińska
|
|
Ja polecam dermatologa pana Klepackiego, z Białegostoku, w Łomży przyjmuje w soboty. Ma swoją stronę internetową.
|
|
Wiem, bylam u niego, srednio bylam zadowolona
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |