Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
amir kebab |
Kto próbował?jak oceniacie?ile kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: amir kebab |
Heheheheh byłoby się do czego przyczepić :) Sam kebab jak kebab, bo do złych nie należy. Jak dla mnie zbyt wiele aromatycznych przypraw. Ale wiele rzeczy nie ogarniętych- w piątek promocja miała być na wszystko, okazało się że tylko na bułki. Po czym komuś innemu zestaw poszedł po promocji. Widać myśmy byli niegodni :P i z tego co wiem to promocja miała trwać przez weekend? No chyba że znowu dla nas nie było buahahahha
|
|
Re: amir keba |
Ogolnie bardzo dobry, miesko smaczje, jedyna sprawa...za duzo ostrego sosu gdy prosilismy o mieszany. Ale w smaku dobry z przyjemnascia moge polecac :)
|
|
jak cenowo
|
|
Czy to najlepszy kebab w mieście? Niech się może żoneczka wypowie, po coś w końcu nowe konto założyła!
|
|
Ostatnio rano przed pracą wpadliśmy z kolegami na kebaba na dworcu w Łomży. Miej więcej po środku rzędu tych lokali.Zestaw mix 15 zł. W życiu nie zjadłem tyle samej surówki warzywnej z samymi frytkami.Mięska i sosu prawie wcale nie znalazł nikt . Cześć wylądowała w koszu bo nie jesteśmy wegeterianami .Wstyd i jeszcze raz wstyd
|
|
amir kebab chyba jest dobry bo wczoraj dużo ludzi tam widziałem. I chyba chłopaki ostro nasuwają bo było ze dwa stopnie na dworzu a drzwi otwarte na oścież a oni na krótki rękawek.
|
|
Dużo mięsa, świeże warzywa oby tak dalej !
|
|
misiek-mc60 a jak cenowo ? ciekaw jak bedzie dalej i czy w tym miejscu sie utrzymaja bo już parę lat co chwile w tym lokalu inna działalność. Pare dni remontu i znowu co innego. Miejsce jest ok. a reszta chyba zależy od nich.
|
|
oszuści
|
|
Czesio czemu oszuści ? coś jasniej dla potomnych
|
|
Te drzwi powinni zamykać i włączyć nawiew bo nie idzie tam nawet usiedzieć i zjeść. Chyba że celowo chcą żeby ludzie brali na wynos. Co do cen to z tego co widzę to chyba jeden z najtańszych póki co kebabów
|
|
a gdzie jest ten kebab Amir?
|
|
Promocję niezła zrobili he miało być 50% taniej przez 3 dni jak widziałam plakat, ale chyba tylko 1 dnia była ta promocja a już kolejnego dnia plakat zniknął.... i po promocji. Więc jak już takową promocję umieścili na plakacie to powinni się tego trzymać.
|
|
Hehehhehe to to jeszcze nic, właścicielka podobno kazała się na siebie powoływać żeby dostać zniżkę :D
|
|
promocja miała trwać cały weekend, a była tylko w piątek i to lecieli w kulki z cenami, chyba nie wiedzą co to znaczy 50%
|
|
Jak dla mnie za dużo warzyw za mało mięsa. Zjadłem tam "kebaba xxl" i byłem dalej głodny - dla mnie numer jeden wśród kebabów w Łomży to Kleopatra.
|
|
AL pilsudskiego 59
|
|
NIECH ZONECZKA SIE WYPOWIE DO TYCH UWAG Z TA PROMMOCJA CHETNIE WYSLUCHAMY
|
|
Tyle jest rozmaitych wydawnictw o zabytkach Łomży, czemu jeszcze nikt nie wydał przewodnika po łomżyńskich kebabach ? Po ilości debilnej autoreklamy na tym forum widać że Łomża kebabem stoi, i nic nie budzi takich emocji w dyskusjach jak "który kebab najlepszy" ;o) Właściwie to dziwię się że w Urzędzie Miasta nie powstał jakiś specjalny dział zajmujący się tylko kebabami. Powinien. Prezydent nie wie co zrobić z halą targową, niech zrobi tam kebabownię, w całej hali tylko kebaby. Tak pewnie z 50 by weszło co? Podlaskie Centrum Kebaba! Łomża stanie się znana z kebaba jak Toruń z piernika. Cała Polska będzie do nas przyjeżdżać, turystyka ruszy, miasto zacznie się rozwijać, rolnicy zaczną hodować świnki i baranki specjalnej kababowej odmiany,
|
|
Oo to donier kjebab będzie miał konkurencje ,kjebab obok kjebaba...
|
|
Kebabing
|
|
Domyślcie się, jak rozpoznać który pies jest kanibalem...
|
|
kjebab obok kjebaba ktoś ma lepsze miejsce i szyld trochę większy. Jeden już dawno jest tylko że pustki i ciekawe co będzie z tym. Ale szanse ma większe moim zdaniem.
|
|
tani biznes i otwieraja na kebaba moze zarobia
|
|
lepiej miec maly handelek niz duzy szpadelek
|
|
Bylem raz, wiecej nie pojde. Wzialem kebab w bulce, kolezka w picie. Bulka tragiczna, jak gąbka, pita jak mowil, jeszcze zjadliwa, przynajmniej byla chrupiaca. Mieso z baraniny bardzo slone, kurczak w miare. Caly dzien pozniej bolal mnie brzuch wiec cos musialo byc nie tak. Probowalem juz chyba kazdego kebaba jaki jest w naszym miescie i praktycznie do kazdego zawitalem raz, bezpowrotnie. Wiadomo, kazdy ma swoj gust, ale jak dla mnie nie ma w tym kebabie nic szczegolnego, niczym mnie nie zaskoczyl, wrecz przeciwnie. Nie polecam. Jedyny mozliwy, to ten, ktory znajduje sie na przeciwko.
|
|
jako zapychacz może być tylko ta promocja 50% powinna być całoroczna , to od gównozjadów się @żoneczka nie opędzisz
|
|
NIE POLECAM! To,co ludzie wyżej piszą to prawda-80% warzyw,20%mięsa.
|
|
Nie no kolego nie rob chlopakom antyreklamy z tymi procentami to zdecydowanie przegiales..jest ok jak dla mnie polecam
|
|
gdzie jest ten kebab podajcie adres
|
|
Po pierwsze - już podali. Po drugie - wyszukiwarki nie gryzą.
|
|
dosłownie przed godziną bvłem z całą Familią i to już po raz trzeci . Jest oki i polecam - super smakuje , Chlopaki starają się
|
|
też byłem z całą familią . he he ja i mój brzuch. nie wiem jak smak i cała reszta ale zapach był ok. bo przechodziłem i było czuć. ok.
|
|
MIASTO BIEDRONEK, ROND I KEBABÓW
|
|
ma ktoś nr tel do tego kebaba
|
|
511-382-966
|
|
Kleopatra najlepsza? Nie ma opcji. Uważam, ze Amir jest najlepszym kebabem jaki w Łomży się otworzył. Promocja 50% taniec cały rok? Niech pomysłodawca uskuteczni. Ceny i tak są niskie, a jedzenie świetne! Zapowiadam się na kebaba przy każdej wizycie w mieście! :) triutriuta
|
|
3 kebaby jakie sa dobre , dworzec , lipowa i ten amir , najanszy? amir potem lipowa i dworzec , w tym amirze fajnie że dowóz gratis i otwarte do 5 rano
|
|
Najlepszy kebab tylko na lipowej, no i jeszcze kleopatra jest zdjadliwy
|
|
kebab z kurczaka niedobry, kebab z tego drugiego mięska *********:) polecam bigi2004
|
|
jakie sa tam ceny wrzucie foty baru
|
|
najlepszy to od lat Białymstoku na dworcu autobusowym
|
|
talerz za 12 mistrzostwo
|
|
A ja pochwalę się stroną wykonaną na zlecenie Mariusza i Walida, czyli właścicieli Amir Kebab. www.amirkebab.pl
|
|
Najlepszy kebab w miesci to KEBAB EGIPT na al.legionow.szybka oxluga i duzo miesa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |