poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kostka brukowa

Witam, chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje położenie metra kostki brukowej .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kostka brukowa

Może ktoś ma namiary na firme,która się tym zajmuje, z góry dziękuję za odpowiedzi.

60 zyla metr

z materialem 100

z materiałem 88zł placiłem 2 lata temu.

to bylo 2 lata temu

a jakies namiary solidnych firm ?

sam zrób ;)

na poligonowej za hurtownia materialow budowlanych pan toczylowski

Dobrej jakości kostka brukowa to koszt mniej więcej 75 zł od palety, tak sobie liczył producent mojej kostki Bruk Bet. Natomiast co do kosztów położenia to jak forumowicze wyżej napisali to jest kolejne kilkadziesiąt zł do stu za ułożenie metra. Pilnuj jakości jednego i drugiego. Moja kostka jest jako taka bardzo trwała, ale wykonawca też się powinien postarać by wszystko się trzymało kupy przez lata, ja na ile umiałem poglądałem układanie osobiście

podstawa to dobrze utwardzone podloze

witam zależy jaką chcesz kostkę, jaki metraż itp.pisz na prv a pomogelepiej

Zajmuje sie ukladaniem kostki brukowej i nie tylko jesli jestes zainteresowany zadzwon 501505743

Lukas1204

uwazaj na partaczy

kolatyn daj namiary gdzie taka tanią kostkę mają. dam ci dolę

ja wyłożyłem na swoim podjezdzie kostkę Tagula, zafugowałem bo nie chciałem za jakiś czas stresowac się że kostki się "ruszją" i przeskakują z miejsca

poszukaj tych co na Farnej układali

na palecie 10 m2 taniocha sam bym wziol tego w duzych ilosciach mowa juz o tirach kolatyn daj namiar to odpale ci dzialke

Tegula o której wspomniano wyżej jest jeszcze tańsza, na stanie sklepu internetowego Art Bud kosztuje jeszcze mniej, bo mniej więcej 50 - 60 zł za paletkę. Na jednej jest około 12 metrów kwadratowych, jak zamówienie z Bruk Betu jest warte więcej niż 10 tys dostajemy też projekt podjazdu za darmo.

to pomnuz sobie 10x te swoje 50- 60 zl za 12 metra ja ci +10 zl i co ci wyjdzie z tugula=?

,,produkuje" i ,,sprzedaje" za 50 zyli a nawet groszy za paletkie :) Dawajcie, układam i korytuje w cenie:)

Ceny są zależne od wielkości kostki, np. panowie z http://bruk.warszawa.pl/oferta za dużą kostkę sobie życzą 50 zł, a za małą 70 zł. Dodatkowo płatne krawężniki oraz obrzeża.

annika7 : jeżeli się nie znasz, to się nie odzywaj. Szczegółowa wycena zależy od wielu aspektów. Podstawowe kryterium to czy ta kostka to do tzw. ruchu pieszego, czy też ruchu ciężkiego (samochody ciężarowe) ?! Typowe grubości kostki to odpowiednio 6 i 8 cm. Ale także, jak ktoś zauważył wcześniej, to zupełnie inne podbudowy dla poszczególnych zastosowań. Jak już chcesz coś pozycjonować to poczytaj trochę i się nie ośmieszaj. Przyślij mi tych panów z Wa-wy. Mam ok. 3 m2 do ułożenia. Dam dobry zarobek, zapłacę po 51 złote za metr !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

peter czego oczekujesz od zarobkowicza który wkleja płatne linki ? na pewno nie fachowości

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org