Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
york |
nikt nie szuka pieska ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: york |
ja chętnie przygarnę jak się nie znajdzie właściciel.
|
|
Witam , Dziękuję za informację , ponieważ poszukujemy naszego Yorka , zginą nam (prawdopodobnie uciekł za tzw. cieczką ) w czwartek 2 tygodnie temu w miejscowości Giełczyn , rozwiesiliśmy z dziećmi wiele plakatów z nr tel i dalej poszukujemy z nadzieją . Bardzo proszę o informację jak możemy się skontaktować Ma 4 lata i długą sierść miał być strzyżony przed samą ucieczką . Bardzo dziękuję za informacje , na Fafika czekają zrozpaczone dzieciaki . Pozdrawiam
|
|
Jas pier/ole JORKI TO ZJE(NE PSY
|
|
Assjoker.pp@gmail.com prosze o kontakt
|
|
Seba1978 znalazłam Yorka pieska. Wyslij jeśli masz zdjecie pieska na adres emi5527@wp.pl. Potwierdzimy czy to ten sam
|
|
Dalej szukam wlasciciela Yorka (piesek).
|
|
|
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=d468ffbf1c&view=att&th=144f047ba6ba036a&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_14498dc849d61165&zw&atsh=1 W dalszym ciągu poszukujemy naszego Fafika i nie tracimy nadziei, jeszcze raz pragnę podziękować osobom , które znalazły inne pieski i ogłosiły informację na portalu- niestety żaden z nich nie jest nasz ;-). Przypominam iż dla znalazcy jest nagroda
|
|
zdjęcia niestety nie mogę zobaczyć. widziałam dziś około godziny temu samotnego yorka z dłuższą, dosyć jasną sierścią w okolicach ul. żeromskiego _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
witam około 3 tygodni temu przybłąkał się do nas piesek podejrzewamy że może być państwa .proszę o przesłanie zdjęć fafika w celu porównania i kontaktu do państwa pozdrawiam pieska odrobaczyliśmy , obstrzygliśmy odkleszczyliśmy jest pachnący i czysty
|
|
mój email sylwo@opoczta.pl
|
|
????
|