niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
koszt wymiany opon na letnie w osobówce

Witam.
Jakie są ceny wymiany opon-felgi stalowe 15 cali w aucie osobowym w Łomży lub okolicy. I gdzie solidnie tą usługę wykonują, bo na przeciw BP jak mi kołpaki pozakładali to mało nie odpadły.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: koszt wymiany opon na letnie w osobówce

To opaski plastikowe pozakładaj. Są to groszowe sprawy w granicach 30zł .

To nie wina opasek, bo kołpaki bardzo dobrze siedzą w felgach. Tylko wina tych co opony zmieniali, że nie powkładali kołpaków jak należy. Dobrze, że po jakimś czasie się zatrzymałem i poprawiłem, bo jeden już prawie by odleciał.
Zrobi na odwal. A później trzeba kupować kołpaki.
Lepiej wcale bez kołpaków przyjechać na zamianę opon, bo dla niektórych założenie poprawnie kołpaków to problem!

Masakra ...

mi akurat pryma bardzo pasuje cenki na oponki maja najlepsze nie polecam natomiast strzelcow kurpiowskich chyba ze sie chce pogadac z nawalonym gosciem oraz nowogrodzkiej - stara waciarnia- koles na 4 kola tylko 3 przykrecil wiec radze nie patrzec na ceny ale na wykonana robote

bigi2004

Ja od kilku lat korzystam z usług prymy i to nie chodzi tylko o wymianę opon, ale też wymieniam u nich oleje i płyny, jak do tej pory nie mam powodów aby na nich narzekać, robota zrobiona jak należy a i ceny mają dobre nawet powiedziałbym najlepsze w mieście

z tymi najlepszymi cenami to żeś teraz przyfantazjował

Zobacz sobie w sklepach internetowych, Na przykład tutaj jest takie porównanie:
http://www.skapiec.pl/cat/2100-opony-osobowe.html
My z mężem zamawialiśmy w tym roku opony właśnie w sieci ponieważ ceny w takich sklepach są znacznie tańsze niż w stacjonarnych.
Zdecydowaliśmy się na opony Dębicy. Mamy je w drugim samochodzie i bardzo dobrze się spisują. Pozdrawiam.

50-60 zł

Opony z Dębicy będą od 3 kwietnia do kupienia w "Biedronce".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org