Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
całodobowa apteka w Łomży |
Widziałem, że powstała całodobowa apteka w Łomży. Na pewno była bardzo potrzebna i nie będzie już problemów z dyżurami, ale zzy ktoś tam był - jakie tam są ceny i jaka obsługa? Znafca
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: całodobowa apteka w Łomży |
Ceny droższe o 30-40% niż w pozostałych aptekach a obsługa słaba i niekompetentna. O taki wpis chodziło Tobie przedstawicielu apteki?
|
|
ona tam jest chyba po to by konkurowac ze statoil-em o sprzedarz gumek bo na stanie to ma malo lekow i jedynie co mozesz sobie tam apap kupic
|
|
Tam jest taka apteka jak na poczcie przy Ks. Janusza i kauflandzie, czyli sam suplementy diety, leki przeciwbólowe
|
|
wielka lipa w Łomży jest tylko jedna apteka na Giełczyńskiej róg Dwornej reszta to tylko nazwa.
|
|
no a ja się nie zgadzam bo jest parę aptek naprawdę dobrych. Owszem trzeba przyznać ,ze jak co konkretnego to oczywiście tylko na Giełczyńskiej ale aby twierdzić ,ze to jedyna na poziomie apteka to przesada.
|
|
Szanowny Panie Lulik to jest moje zdanie i chodzi właśnie o to coś konkretnego oczywiście plus miła obsługa.
|
|
na legionow otworzyli ciekawe czy czynna w nocy ---------------------------------------------
|
|
W Kauflandzie same suplementy? Ja tam wykupuję recepty. W tej nowej aptece jeszcze nie byłam, bo mi jakoś nie po drodze, ale może kiedyś zajrzę, zobaczę jakie ceny mają :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
co z tą apteką??ktoś był?
|
|
apteka jak apteka
|
|
lecie za darmo rozdaja
|
|
a gdzie zostala ona otwarta?
|
|
w zambrowie kolo dworca
|
|
na legionów, i wcale dobre zaopatrzenie
|
|
Polis nie zartuj, na 4 tylko 1 mieli.
|
|
taaa rekaMY ROBIA a aptek jak psow u nas
|
|
Najlepsza apteka to tylko na Giełczyńskiej róg Dwornej.
|
|
To jest adres satelitarnego lokalizatora osób posiadających włączony telefon komórkowy. Wejdź na tą stronę: http://zlokalizuj24.pl Następnie wypełnij obydwa pola i kliknij "rozpocznij szukanie" a zobaczysz gdzie jest i co robi. (Zdjęcie z satelity może być trochę zamazane.)
|
|
mnie tam nie interesują przedstawiciele, ale zawsze chodziłam na dworna bo blisko mieszkam. Poszłam w nocy po godz 3 do apteki całodobowej na przeciwko Mcdonalda i była na szczęście otwarta. Dziewczyna doradziła mi co mam kupić mojej corce która strasznie goraczkowala i miała wysoka temperaturę. bardzo miała i fachowa obsługa. serdecznie dziekuje za okazane serce i poradę. ceny tez maja odpowiednie
|
|
Byłam w aptece całodobowej i ceny mają bardzo niskie. Jakies babcie z kolejki tez mówiły że zapłaciły bardzo mało. Ja tam nie jestem przywiązana do żadnej apteki ale myślę że w końcu fajnie że jest 24h i to z mega dobrymi cenami. kosmetyki mają tańsze niż w rossmanie. W dbam o zdrowi tez mają dobre promocje.
|
|
podajcie konkretnie gdzie ?na jakiej ulicy ?
|
|
na dole dwornej przed skrzyzowaniem z krotka tez jest calodobowa, a ta o ktorej pisza wyzej jest na przeciw Yam caffe
|
|
ja byłam w całodobowej 24h Al. Legionów (róg Spółdzielczej) na przeciwko Yam Cafe tam w pobliżu Mcdonalda. Wydaje się mi, że na na dole Dwornej nie jest całodobowa ale jakoś do 22-23
|
|
ooo znalazlam nawet fejsbuka tej apteki www.facebook.com/calodobowaaptekalomza
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: agnesss Posty: 3 ..................... a wazelina w jakiej cenie?
|
|
Bardzo dobrze, że wreszcie jest taka apteka . Miasto ponad 60 tys. mieszkańców i żeby do tej pory nie było . A z tymi dyżurującymi to wieczny problem tylko , przeważnie niemiła obsługa, bo jak się dzwonek naciśnie o przykładowej drugiej w nocy, to obraza, bo ona spała, jak mogłeś obudzić ? tak samo jak lekarza podczas dyżuru nocnego na oddziale . A teraz bez łaski, jedziesz w konkretne miejsce i o którejkolwiek masz potrzebę .
|
|
Do Audrey, myślisz że osoba pełniąca dyżur w tej aptece przez całą noc stoi za ladą i czeka na pacjentów-nie sądzę-mają okienko dyżurne i też na pewno "przysypiają"na dyżurze.
|
|
Moim zdaniem nie powinna przysypiać . Skoro dyżur to dyżur, a w pracy nie powinno się spać . Zdarzyło mi się nie raz, że dzwoniłam tym dzwonkiem i dobudzić się nie mogłam, aż wstała wreszcie i oczywiście wielce oburzona, a ja w stresie, bo dziecko ostro gorączkowało .
|
|
Wczoraj w nocy kupowaliśmy antybiotyk dla dziecka i cena była taka sama jak w taniej aptece internetowej także miłe zaskoczenie Jest dobrze! :)
|
|
teraz antybiotyki są w tej samej cenie w każdej aptece
|
|
tak te same ceny maja czasem roznica 10 gr to wiecej paliwa przebalic mozna 1 l wachy -ponad 5 zl
|
|
Slonce22 dobrze wiedzieć, dzięki :) Jest dobrze! :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |