Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Test na wyciek wód płodowych |
Witam, czy któraś z was robiła sobie test vision na wyciek wód płodowych? Jest wiarygodny ile kosztuje??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Test na wyciek wód płodowych |
Po co ci ten test?Wiesz że nie zawsze odchodzą wody płodowe przed porodem?Rodziłam 3 razy i nigdy wody mi nie odeszły przed porodem
|
|
Dokładnie nie zawsze odchodzą przed porodem
|
|
Tylko MPWIK Łomża - szybko, tanio i solidnie
|
|
hahaha
|
|
A po co testy robić na wyciek wód?chyba to już przesada czekać, czekać, ćzekać na wszystko przyjdzie czas Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Laur1111xxx i tu się z Tobą nie zgodzę, że to przesada, moja córka rodziła 2 lata temu i na porodówce okazało się, że nie ma praktycznie wód płodowych, lekarze stwierdzili, że było ich na tyle mało, że przez około tydzień musiały się pomału sączyć i córka nie była w stanie tego nawet zauważyć, gdyż mogło to się odbywać w trakcie sikania..Więc jednak taki test jeśli coś się podejrzewa lepiej wykonać.
|
|
to nie zarty
|
|
Kowal a co ty możesz na ten temat wiedzieć, jak ty się ze zgniłego jaja wyklułeś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |