Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie otworzyć konto? |
Jak w temacie - zależy mi na takim z darmowymi przelewami, darmowymi wypłatami z bankomatów oraz darmowym prowadzeniem konta?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie otworzyć konto? |
A ja bym chciał takie z darmowymi środkami.
|
|
W Alior Banku...
|
|
w banku
|
|
nie polecam aliora porażka totalna z obsługą jakby łaske robili albo z musu tam przychodziły ,o co byś nie zapytał to musi się zapytać koleżanki albo dwóch Andrzej W.
|
|
haaaaaaa w pale ja wal na mazak
|
|
ING - wszystko za free, jesli zrobisz oplate karta na 200zl w miesiacu, nie placisz 7zl za karte czy utrzymanie konta (nie pamietam dokladnie), ale tak to wszystko free
|
|
u mnie dobry bank jest
|
|
tez polecam ING naprawde od 5 lat jestem w ING i nie mam zamiaru zmieniac
|
|
Idea Bank
|
|
internetowe konto w ING za kartę opłata 7zł-chyba że zapłacisz kartą za zakupy 100zł to bez opłat
|
|
Koledzy wyżej wymienili kilka banków - ale sprawdź dokładnie czy nie pobierają prowizji za jakieś bzdurne usługi (jak np zablokowanie karty). Tutaj masz dobrą porównywarkę kont http://www.kontoteka.pl znajdziesz tam wszystko co niezbędne.
|
|
BZWBK, mam konto tym banku i polecam
|
|
co to za oplaty 7 zl nie przesadzajcie
|
|
Ja mam w Alior Banku od paru lat i jestem zadowolona. Nigdy nie miałam takich odczuć co do obsługi jak ktoś wyżej pisze - wprost przeciwnie, zawsze miło, sympatycznie, kulturalnie i bez kolejek. Co do konta to w Aliorze jest bezpłatne, ale chyba najlepsze konto jest w Alior Sync - nie ma żadnych opata za kartę, wszystkie bankomaty za darmo, żadnych dodatkowych warunków.
|
|
Ja od roku posiadam KONTO POLECENIA w Banku Zachodnim WBK i jestem zadowolony. Wcześniej miałem w PKO i w IdeaBanku. IdeaBank = szajs PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |