Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kierowca GOLFA IV BL 27216 |
Wczoraj o godz. 20 na stacji orlen zalałeś paliwo po czym uciekłeś złodzieju zostałeś nagrany na kamerach i zostałeś zgłoszony na policje więc radzę ci dziś jechać na orlen i oddać pieniądzę prędzej czy później spotkam cie w łomży i to nie będzie miłe spotkanie dla ciebie pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kierowca GOLFA IV BL 27216 |
Też pozdrawiam!
|
|
Pewnie ukradł komuś tablice
|
|
Wątpie żeby tak było komu by sie chciało kraść tablice i wpierdalać się w takie tematy mam jego mordę na zdjeciu więc policja i tak zrobi swoje
|
|
Ale co ten gość ma w głowie, że tankuje i odjeżdza i mysli, że nikt nie dojdzie kto?-masakra co za ludzie Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Boski Roman i konfident? Myślałem, że jesteś z Firmy ^^
|
|
po prostu myślał że mu to ujdzie na sucho... mylił się!
|
|
tak jestem z firmy "nie wyjebiesz mnie kasztanie" nie bedzie mnie okradał z kasy jakiś ćpun poje****
|
|
|
spoko :)
|
|
Za ile zalał? Pewnie będzie tylko wykroczenie.
|
|
Boski roman nie denerwoj się po prostu ktoś zapomniał zapłacić albo coś silnego mu wypadło i musiał szybko odjechać . Np może dostał telefon żeby szybko jechać bo w tesco jest promocja albo nawet w kfc :-)
|
|
A tak wogóle to uważam że paliwo jest stanowczo za drogie i jedno tankowanie w miesiącu mogłoby być za free
|
|
Autor: n300a (---.opera-mini.net) Data: 17-03-14 12:21 A tak wogóle to uważam że paliwo jest stanowczo za drogie i jedno tankowanie w miesiącu mogłoby być za free też tak uważam- jedno tankowanie , tylko jedno powinno być za free ale full
|
|
Boski Romku, trochę przesadziłeś z tym postem. Ta tablica z tego co słyszałem jest kradziona i nie narobisz złodziejowi pod górkę, a Bogu ducha winnemu właścicielowi, który również jest ofiarą tego złodzieja. Myśl trochę.
|
|
koleś zapomniał zapłacić i tu wielka afera zaraz :D :D :D
|
|
boski roman czego się dziwisz? wszystko teraz jest drogie w POlszy i ludziom już wszystko jedno, napewno gorszego złodzieja znajdziesz na Wiejskiej uwierz Mi.
|
|
a boski roman przypadkiem nie Krzysztof W?;>
|
|
|
ma jego tablice to po co wyzywac juz doszli co to wzucic na komputer w wydziale 5 sek i adres maja a boski juz wyzwiskami jedzie
|
|
No bo jesli boski to Krzysztof to jest taki mądrala a wiekiem ... brak słów;)
|
|
Roman - jest twardziel i nikt mu nie podskoczy, nie bez powodów boski. Myślę, ze forum to słabe medium do takich napinek. Lepiej w kurii zgłosić i z ambon polecą po złodziejaszku, albo nawet i rozgrzeszenia nie dadzą. Bo co jak co, ale żeby boskiemu jebnąć , toż to koniec świata . Dla narodu i wiary straszliwy przykład. Ludzie opamiętajcie się. Nie ma qoorwa ducha w narodzie, oj nie ma . Biada nam. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
ciekawe co byście powiedzieli jakby ktoś wam auto zajumał i tłumaczył się , że on tylko chciał się przejechać ?
|
|
paliwo drogie ja nie stać to nie kupuje nie kradne a jak zapomniał to miał czas na oddanie nie oddał jego sprawa resztą zajmnie się policja i choć to tylko wykroczenie to do sądu cywilnegop pozew można złożyć i to tyle w temacie!
|
|
hmm właśnie od tego jest policja a nie pan panie "Boski"rozumiem pańska złość ale czasami trzeba się odrobinę zastanowić bo jeżeli ktoś użył skradzionych tablic to ...i tu sobie niech pan dopiszę.
|
|
No właśnie tablice są kradzione, a przez Romka teraz właściciel będzie samochód przerejestrowywał? Ciekawe czy Ty "myślący" Romku chciałbyś żeby ktoś podał Twój nr tablic i napisał w internecie, że jesteś złodziejem? Pewnie nie. Więc myśl czasem trochę, a nie reaguj jak rozemocjonowana nastolatka. Mam nadzieję jeszcze, że prawdziwy właściciel tablic Ciebie dobrze opierdoli.
|
|
no i moze gosc krecic mu sprawe cywilno
|
|
tak jak mówiłem wyjaśni się na policji , a jak tablice kradzione no to wiadomo że już złodzieja się nie złapie więc właściciel auta nie ma się denerwować jeżeli to nie on i tyle temat uważam za zamknięty!
|
|
a ty pomśl co piszesz skoro tablice kradzione to i auto inne mysl facet myśl skoro inny samochud na nich jeździ . Napisałem golf IV a ja to bedzie np. duży fiat to wiadomo że nie o te auto chodzi , myśl troche facet..
|
|
na kamerach jest nagrane jak nie udzie do stacji odwraca się i wsiada do auta nie płacąc to chyba nie zapomniał
|
|
a co policja jeszcze nie wie czyje to tablice?
|
|
Może miał prepaidem płacone?
|
|
A może ma termin płatności do 7 dni?
|
|
Nie obraź się Roman, ale jesteś chyba trochę tępy. Jak ktoś kradnie tablice specjalnie do takiego numeru to często wybiera taki sam, lub podobny samochód. I teraz możesz sprawdzić baranie np tutaj: https://zapytania.oi.ufg.pl/SASStoredProcess/guest Jaki pojazd należy do prawdziwego właściciela tablic. Oho... VOLKSWAGEN GOLF. I co teraz? A co będzie jak ktoś spotka prawdziwego właściciela pojazdu i da mu w mordę, bo zobaczy Golfa z numerami, które Ty lekkomyślnie umieściłeś w internecie i będzie myślał, że to złodziej. Czemu to miało służyć, że umieściłeś te tablice?! Teraz proś ładnie admina żeby usunął, albo chociaż zamazał rejestrację, żeby już więcej ludzie tego nie oglądali. Nie mam słów na Ciebie....
|
|
na biednego nie trafiło :)
|
|
Czesio ale właściciel stacji za to potrąci pracownikom. Więc bogaty wyjdzie na swoje. Pewnie ten co założył wątek jest pracownikiem.
|
|
a dlaczego pracownik ma pokryc koszta ,nie ma takiej opcji stacja jest samoobslugowa
|
|
zastanawiam się gdzie jest ADMIN !!!!
|
|
po co ci
|
|
To jest adres satelitarnego lokalizatora osób posiadających włączony telefon komórkowy. Wejdź na tą stronę: http://zlokalizuj24.pl Następnie wypełnij obydwa pola i kliknij "rozpocznij szukanie" a zobaczysz gdzie jest i co robi. (Zdjęcie z satelity może być trochę zamazane.)
|
|
Lomzyk, właściciel zawsze se jakiś paragraf znajdzie żeby na pracownika to przerzucić. A jak nie zapłacisz to wyjazd z pracy.
|
|
może na zdjęciach widać na szybie naklejkę z numerem rej.
|
|
Boski Romku !!! Tylko idiota z zamiarem kradzieży paliwa podjechałby na stację na własnych tablicach. Faktem jest, że zostały skradzione, a ty umieszczasz numery rejestracyjne na forum. Nie miałeś prawa! Z właściciela skradzionych tablic robisz złodzieja!!! Mózg może masz ale rozumu brak! Kim ty ***** jesteś?! Za kogo się uważasz?!!! Masz natychmiast usunąć numery tablic!
|
|
No tak, ciekawe jak? Gumką nie wytrze, a edycji postów na tym forum nie ma!
|
|
Nie obchodzi mnie jak! Niech usuwa czym chce. Trzeba się najpierw zastanowić, zanim się niewinnemu człowiekowi koło dupy narobi !
|
|
zgłosić Boskiego trzeba do odpowiednich służb za podawanie numerów rej. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
boski a kim ty jestes pracownikiem stacji?
|
|
|
Inaczej byś pisał, gdyby ciebie to dotyczyło !!!
|
|
i co dalej?
|
|
Dalej jest tak, że 19 latek został zatrzymany i 21letnia właścicielka Golfa. Człowiek zmieniał tablice rejestracyjne, raz miał warszawską, raz łomżyńską (oczywiście kradzione) Wyczytane na **lomza.pl :) PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
.
|
|
admin powinien chociaż nr "zamazać" a on siedzi i bąki zbija...za co mu tam płacą..?
|
|
pewnie palcem w nosie dlubie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |