Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiocha |
która wioska wg was w powiecie łomżyńskim jest najbardziej patologiczna???? ja uważam że Boguszyce i to dla tego że tam sąsiedzi się zdradzają na wzajem, pijaków dużo i lasy okradają z drzew :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiocha |
A ja uważam że ta z której pochodzi taki wiesniak jak Ty masakra.........
|
|
wiochą jest pisanie takich rzeczy jak powyżej, może nie największą ale tak 8-9 w skali do 10. poza tym słowo wiocha już dość dawno przestało być synonimem miejscowości nie posiadającej praw miejskich. ja jestem z Łomży tu się urodziłem, tu mi się podoba, jak ktoś mówi, że Łomża jest większą wsią to się nie obrażam, bo jest w tym trochę racji - ale mi się tu podoba i koniec ! największą wieś robią na ten przykład słoiki we WARSZAWIE, ale tylko ci którym się wydaje, że są lepsi (nowocześniejsi) bo "mieszkajom" we warszawie, a że rodzice jajka co tydzień od kurki dziobiącej lub mięsko od świnki szczęśliwej "podajom" PKS-em to już temat tabu - brać biorą ale się nie przyznają bo im się wydaje, że to wstyd i wiocha właśnie.
|
|
tomek24042004 święte słowa :)
|
|
lol
|
|
wiekszosc biznesmenow to z wioski i oni chleb nam zapewniaja i prace bo bo lomzyniaki to pilsy i legaty
|
|
łomża najbardziej patologiczna
|
|
Autor: bosss a fajne dziory tam sa?
|
|
bosss to się nazywa srać do własnego gniazda.........
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |