czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wiocha

która wioska wg was w powiecie łomżyńskim jest najbardziej patologiczna????

ja uważam że Boguszyce i to dla tego że tam sąsiedzi się zdradzają na wzajem, pijaków dużo i lasy okradają z drzew :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wiocha

A ja uważam że ta z której pochodzi taki wiesniak jak Ty masakra.........

wiochą jest pisanie takich rzeczy jak powyżej, może nie największą ale tak 8-9 w skali do 10.

poza tym słowo wiocha już dość dawno przestało być synonimem miejscowości nie posiadającej praw miejskich. ja jestem z Łomży tu się urodziłem, tu mi się podoba, jak ktoś mówi, że Łomża jest większą wsią to się nie obrażam, bo jest w tym trochę racji - ale mi się tu podoba i koniec ! największą wieś robią na ten przykład słoiki we WARSZAWIE, ale tylko ci którym się wydaje, że są lepsi (nowocześniejsi) bo "mieszkajom" we warszawie, a że rodzice jajka co tydzień od kurki dziobiącej lub mięsko od świnki szczęśliwej "podajom" PKS-em to już temat tabu - brać biorą ale się nie przyznają bo im się wydaje, że to wstyd i wiocha właśnie.

tomek24042004 święte słowa :)

lol

wiekszosc biznesmenow to z wioski i oni chleb nam zapewniaja i prace bo bo lomzyniaki to pilsy i legaty

łomża najbardziej patologiczna

Autor: bosss a fajne dziory tam sa?

bosss to się nazywa srać do własnego gniazda.........

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org