Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry dentysta na NFZ |
kogo polecacie do zaleczenia zebow nie mylicz z wyrwaniem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry dentysta na NFZ |
szosa zambrowska na przeciwko pogotowia
|
|
Perłowy uśmiech na Wyszyńskiego Michalski
|
|
Na pewno nie perłowy uśmiech na wyszyńskiego. Obie Panie mają bardzo małe doświadczenie i plomby wypadają w tydzień po zaleczeniu. I to nie tylko u mnie ale u wielu znanych mi osób. A kolejka poraża...zapisując sie w grudniu mialam termin pod koniec lutego. Gdy dotarłam na miejsce okazało sie ze musze poczekac minimum 2 godziny w kolejce, bo za duzo osób im sie zapisało...brrr
|
|
Ja z kolei nie polecam Pani stomatolog z Szosy Zambrowskiej, mialam spore klopoty z zebem po wizycie tam i musialam szybko interweniowac w prywatnym gabinecie..
|
|
to czyli nie ma u nas dobrych stomatologow na nfz?
|
|
Raczej nie ma, zresztą dopłacając za białą plombę na NFZ wyjdziesz prawie na to samo, co idąc prywatnie, a jakość leczenia i komfort nieporównywalny.
|
|
Jest. Dobrym stomatologiem jest Pan Dariusz Wroblewski
|
|
w stawiskach szczupak
|
|
na nfz to nie ma dobrych jak by mogli to by ci łomem tryby po przestawiali a prywatnie jak najbardziej jest dużo dobrych fachowców . ale to nie ich wina raczej nfz powinien za to wisieć
|
|
prywatnie haaaaa takie same fachowcy jak nfz i nie pidol
|
|
ale inna motywacja prywatnie mają po co się starać
|
|
jedna to jak sie postarala i mi 8 wyrwala to mie szczeka dwa dni bolala ale to nic za zab 350 zl skasowala do domu przyszlem to mnie wysmieli ze tyle dalem a ja sie w cenach nie orjetowalem poszlem zjebe dostala i oddala 200 z morda skwaszonai tak prywatnie leczenie wygladalo a i jeszcze mi powiedziala ze z zebrem zlamanym mi wyrywala ahahahahahzenada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |