poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dzisiejszy mecz

to co ludzie dzis wychodzimy z grupy :)))?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dzisiejszy mecz

...chyba z szatni prosto do domu :)

dokładnie:P niewieże w to co mówią zawodnicy, ze zostawią serce na boisku!!

Niech zostawią serca!, będzie Polska miała nowych, na pewno lepszych bo gorszych już się po prostu nie da. Aczkolwiek życzę im wygranej.

________
Malachit

Z gruoy to my nie wyjdziemy ale z Niemcami zremisujemy...wierzę w to...

Damianolo, i co z tego ?!!

________
Malachit

chcialbym zeby Polska im dokopala do dupy:)) nie wazne jakim wynikiem...ale zeby im dokopala!

Teoretycznie, Polska nie musi wcale tego meczu wygrać. Przy założeniu, że zremisujemy ze szkopami, Kostaryka pokona Ekwador, w ostatnim meczu wygramy z Kostarykańczykami (a Ekwador ulegnie Niemcom) wychodzimy z grupy. Ale po Mundialu w 2006 przestałem kalkulować - mają wygrać... i już.

hehe, teoretycznie to możemy nawet przegrać a i tak wyjdziemy :)

ale dostaniemy niestety lanie.

Pozdro.

a ja moze jestem niepoprawnym optymista ale stawiam na 1:0 dla Polski :D

-=przemek aka phobia=-

2:1 (Żurawski 21', Brożek 84') (Klose 67')

;]

2:0 dla Niemców

________
Malachit

Polacy strzelą dziś 4 gole.
Klose i Podolski po dwie.
Taki mały żarcik... Ale oczywiście życzę im jak najlepiej.
I.

3/4 : 0 dla Niemców... ;/

3:0
4:0

dla Niemców oczywiście ;-)

ja obstawiam 3:1 albo 4:1

[size=20pt][color=red]Cedynia 972 Grunwald 1410 Dortmund 2006 ..impossible is nothing !!![/color][/size]

JESZCZE TEGO LATA JESZCZE TEGO LATA POLSKA BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!!!!!!!!!!!!

Polscy kibice już są
trzymam kciuki

Polscy kibice już są- mistrzami świata w kibicowaniu oczywiście

Za Oświecim, za Majdanek nastrzelamy Niemcom bramek!!!

youngbloodz
wszystkie moje posty mają prawa autorskie ® ... edytowanie, kopiowanie, usuwanie, cytowanie lub przenoszenie bez mojej wiedzy i zgody jest zabronione i karane karą grzywny

Akurat !! Wy może i nastrzelacie, ale żeby tak jeszcze zawodnicy !!...

________
Malachit

Polska jest w stanie wygrać ..!! POLSKA GOLA

Totalna załamka brawo dla Boruca i reszty zespólu niestety POLSKA DO DOMU!!!

własnie mecz sie skonczył tylko cztery słowa JANAS TO PAŁA ZASRANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekujemy zasrańcowi

Dali dupy!. JAK ZWYKLE !! :)

________
Malachit

było tak blisko ... czemu !!!!! czemu debil Janas w porę nie zmienił Sobola ... czemu wpuścił Dudkę !!!!!!!!

DO domu a Janasa rozebrac i za jaja powiesic i na koniec pomidorami go obrzucic.

Po co on tego Dudke wpuszczal... :/ Janas Debilu!!!

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

Janasa za to że fajfusy grać nie potrafią ??!!

________
Malachit

dziś grali dobrze, a w porównaniu do pierwszego meczu nawet bardzo dobre, widać było chęć i determinację, widać było wk***nie niemców ze nie mogą, że nie potrafią, że tak się przechwalali.

A mecz przegrali nie zawodnicy a trener...

Strateg z niego żaden...

i tylko naszych szkoda...

pozdrawiam
M

Trener biegał po murawie ??.

________
Malachit

Janas!!!!!ja nas na mundialu juz nie widze!:-((((((((

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=53557&t=53557

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

Dziś Polacy grali pięknie! Niemcy byli pewni,że szybko się z nami rozprawią. Mieli jednak bardzo trudny orzech do zgryzienia. Gdybyśmy grali w pełnym składzie na pewno nie strzeliliby nam gola. Nie wiem czy my zdołalibyśmy im strzelić,ale przyjemnie byłoby chociaż utrzymać 0:0.Mimo przegranej jestem dumna z naszych chłopaków,a chyba najbardziej z bramkarza. Uważam ,że dali z siebie wszystko. Szkoda tylko ,że nie grali tak z Ekwadorem.

Malachit nie zgadzam się z Tobą-nie było jak zwykle. To był bardzo ciekawy mecz.

Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych :)

G a z e l a

Gazelo, przegrali!!, jak zwykle!. Nie ważne że grali ładnie czy ciekawie. Wynik się liczy !, co potwierdza tabela.

________
Malachit

MOŻEMY WYJŚĆ !!!!!
Są 3 warunki do spełnienia!! Kostaryka musi wygrać z Ekwadorem 1:0, niemcy muszą wygrać z Ekwadorem przynajmniej 2:0 lub więcej (nie tracąc bramki), a my musimy wygrać z Kostryką minimum 3:0 (też nie tracac bramki). Narysujcie sobie to na kartce. 1 miejsce Niemcy 9pkt. 3 zwycięstwa 0 remisów 0 porażek i bilans bramkowy 7-2, 2 miejsce Polska 3pkt. 1 zwycięstwo 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 3-3, 3 miejce Ekwador 3pkt. 1 zwycięstwo, 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 2-3, 4 miejsce Kostaryka 3pkt. 1 zwycięstwo, 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 3:7. WIĘC MOŻEMY WYJŚĆ Z GRUPY !!! Nietraćmy nadziei może jescze wyjdziemy z grupy. P.S cuda sie zdarzja Pozdrawiam

Wierzyć a widzieć to dwie inne bajki.Demon ,jeśli obstawiałeś inaczej to pierwszy rzuć kamieniem. Pozdrawiam

MOŻEMY WYJŚĆ !!!!!
Są 3 warunki do spełnienia!! Kostaryka musi wygrać z Ekwadorem 1:0, niemcy muszą wygrać z Ekwadorem przynajmniej 2:0 lub więcej (nie tracąc bramki), a my musimy wygrać z Kostryką minimum 3:0 (też nie tracac bramki). Narysujcie sobie to na kartce. 1 miejsce Niemcy 9pkt. 3 zwycięstwa 0 remisów 0 porażek i bilans bramkowy 7-2, 2 miejsce Polska 3pkt. 1 zwycięstwo 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 3-3, 3 miejce Ekwador 3pkt. 1 zwycięstwo, 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 2-3, 4 miejsce Kostaryka 3pkt. 1 zwycięstwo, 0 remisów i 2 porażki a bilans bramkowy 3:7. WIĘC MOŻEMY WYJŚĆ Z GRUPY !!! Nietraćmy nadziei może jescze wyjdziemy z grupy. P.S cuda sie zdarzja Pozdrawiam

Liczy się też fakt,że potrafimy grać- jak chcemy!!! Ten mecz dostarczył nam ogromnych emocji. I jeśli przegraliby 4:0 i graliby marnie zgodziłabym się z Tobą Malachicie,że dali dupy. Ale w tym przypadku będę bronić swojego zdania-Polacy zagrali super macz...niezależnie od wyniku końcowego:)

Pozdrowionka:)

G a z e l a

<kamien>Patriotyzm i wiara bierze gore!!!!!!!!"nadzieja Matka................madrych???

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

Marzenia czasem się spełniają! Ja ciągle wierzę...chociaż dziś łezka popłynęła...szkoda mi naszych ,bo bardzo się starali:(

G a z e l a

nawet z największych starań nic nie ma jeśli efekt ich zerowy - to proste.

________
Malachit

mi bylo b. przykro, bylam tez rozczarowana, ale nie ich gra
nie udalo sie, niemcy sa od nas lepsi, ale tym meczem udowodnilismy, ze potrafimy im dorownac

kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamien
i tyle

Bello tu nie chodzi o grzechy tylko o wyniki !. Piłkarze też mają swoje grzechy, i co mieliby zacząć jeszcze w siebie kamieniami rzucać :P. No nie zaczeliby bo bez winy nie są.... :)

Pozdrawiam ciepło.

________
Malachit

dzis cos za duzo kamieni

Jeśli faktycznie Kostaryka pokona Ekwador 1:0, a Niemcy rozprawią się z Ekwadorem minimum 2:0 bez straty bramki, to naszym zadaniem jest wygrać z Kostaryką min 3:0 bez straty bramki, więc już niewielka nadzieja, ale jednak jeszcze jest.

Śpieszmy się kibicować Polsce... tak szybko odpadają:P:P:P

Zauważyliście że co na Mundialu ktoś puści "oczko"do kamery to przegrywamy?? Cztery lata temu jak był spiewany hymn Polski to Dudek puscil oczko (przegralismy 2:0 z Koreą). Na tym Mundialu podczas spiewania hymnu (Polska -Ekwador) puscil "oczko" Krzynówek i Żurawski (czyli dwóch) - dostalismy 2:0. Dzisiaj już nie podczas hymnu tylko przed kamerami przed meczem oczko puscil Smolarek (jedna osoba) i dostalismy 1:0. Może to głupie ale jak ktoś jeszcze pusci oczko na Mundialu do kamery to wyłanczam tv bo przegramy.

mnie mecz sie podobal...wiadomo, ze para akcji mi sie nie podobalo...ogolem mecz byl prawie udany...musze stwierdzic, ze mialem inne oczekiwania...myslalem,ze bedzie 1 dla Polski...nie udalo sie...jeszcze tak zle jak teraz z tymi punktami chyba nie bylo...to pewnie Polska da z sievie wszystko ale na nastepnych mistrzostwach:)

pozdrawiam : D

Zasłużyli na porażkę - fuksem nie dostali srogiego lania.

Chociaż ludzie ze świata nam gratulują, wielu uważa, że to był jak dotąd najlepszy mecz mistrzostw.

Pozdro.

drogi Malachicie
w kwestii kamieni albo ty mnie nie zrozumiales, albo ja ciebie

i takie moje male spostrzezenie-od paru dni pesymizm cie nie opuszcza, relaaaaax,idzie lato, trzeba sie usmiechac, aby biel zebow podkreslala odcien opalenizny

Uśmiecham się Bello :). Especially for You :D.

________
Malachit

o, rili;o]
bardzo sie ciesze

Proponuję powołanie specjalnej sejmowej komisji śledczej do wyjaśnienia okoliczności powołania reprezentacji Polski na Mundial 2006 i przegranych meczy. Chociaż już wiadomo - wszystkiemu winne PO, SLD, cykliści, Żydzi, kochający inaczej itd.

Wiecie gdzie teraz lecą kibice polscy?? Czekają na Janasa w Wawie na Okęciu ;] ;] ;] ;]

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

Jak obstawiacie dzisiejszy mecz-Niemcy-Włochy?
Bo ja 2:1 dla Italii:)

G a z e l a

Tylko troszeczkę się pomyliłam:)))

G a z e l a

A i jeszcze jedno...ktoś przegrał zakład:)))!!!

G a z e l a

niech sie te niemcuchy tak nie podniecaja ze kazdemu dokopia...nasi dali im niezly wycisk...fakt wyszlo jak wyszlo, dali z siebie wszystko. :) ciesze sie z tego wyniku jaki byl :D

A dziś na kogo stawiacie? Ja na Francję:) 1:0

G a z e l a

Tym razem bezbłędnie!:)

G a z e l a

... a może jakieś numery w lotto byś podała ?? :)

________
Malachit

Pomyślę kolego,pomyślę:) Jeśli oczywiście podzielisz się wygraną!

G a z e l a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org