Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uwaga na ogłoszenia o pracę |
ogłoszenia z adresem do kontaktu agnieszka.westa@gmail-com to totalna ściema masa ogłoszeń z tym adresem się pojawia po wysłaniu cv przychodzi automatyczna wiadomość że wszystko jest cacy i proszą o wypełnienie krótkiego testu do którego prowadzi link trzeba podać nr telefonu a później to już wiadomo co się dzieje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uwaga na ogłoszenia o pracę |
Ja nie wiem, że w państwie , gdzie panuje olbrzymie bezrobocie a kraj stanowi czołówkę poszukujących pracy dopuszczalne jest jeszcze oszukiwanie naiwnych ludzi. Ale w nierządzie rudego jest przyzwolenie na wszystko. To jest tylko jeden z przykładów, ale niestety jest tego bardzo, bardzo wiele !
|
|
Za naiwność trzeba płacić, wcale mi was nie żal żeście się tacy gl*pi urodzili. Na przykladzie także ten ostatni reportaż w tv co po kilka stowek zaliczki wplacali zeby za granice do roboty jechać, wstyd ludzie wstyd żeby to jeszcze nagłaśniać !! automatyczne maile w stylu pozytywnego rozpatrzenia też jeszcze niczego was nie nauczyly.
|
|
Na moim temacio widziałem wściekłego użytkownika bardzo wściekłego który jest lub był oburzony wyrzucaniem jego wpisów przez pracownika lub właściciela portalu . Swoją droga wpisy nie były wulgarne ani na inny temat . Były dostępne przez chwilę , widzĘ Je bo moja monotonna praca wymaga zajmowania się czym poradnie w międzyczasie . Temat do przemyśleń . . .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |