Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inpost |
zna ktoś nr.telefonu do firmy Inpost Łomża?infolinia mnie nie interesuje !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inpost |
Zawalili z doręczeniem?
|
|
Tak to jest jak doręczyciele chodzą w mokasynach ;-)
|
|
ciagle zawalają !!!! tylko, że ja nie jestem adresatatem, ten listonosz chyba jest slepy albo płacą mu tak, że wrzuca gdzie popadnie ! i na dodatek chodzi w mokasynach :)
|
|
Chodzenie w mokasynach wiąże się z zaawansowanym wiekiem. A wiadomo z wiekiem to człowiek już trochę niezborny jest umysłowo.
|
|
chcieliście liberalizacji rynku to macie
|
|
Przygadał kocioł garnkowi. Na poczcie przesyłki też znikają w niejasnych okolicznościach.
|
|
Najgorsze jest to że na poczcie giną też przesyłki polecone, które są przecież monitorowane.
|
|
odświeżam temat jakiś telefon do nich infolinia jest do bani ---------------------------------------------------------
|
|
Mojej siostrze, która przebywa za granicą, dostarczyli pismo za potwierdzeniem odbioru do mieszkania w Wawie. Doręczyciel sam podpisał i wrzucił do skrzynki. Do dziś się z nimi ciąga, żeby wyjaśnić sprawę. Nie polecam tej firmy. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
to co dreczyciel powinien za granice wyjechac
|
|
InPost ma jedno dobre rozwiązanie - Paczkomaty 24/7 PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|