Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie polecacie wziąć pożyczkę? |
Chciałam się Was poradzić gdzie najkorzystniej wziąć pożyczkę? Moja koleżanka skorzystała z usług Nobel Credit i jest bardzo zadowolona. Oprocentowanie rocznie wynosi 8-10%, a oprócz tego można rozłożyć pożyczkę na 2 do 25 lat. Co o tym sądzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie polecacie wziąć pożyczkę? |
sadze ze super, a najlepiej to wziac na 25 lat i stabilizacja w życiu zapewniona.
|
|
Krypto reklama. Admin śpi.
|
|
Sądzimy, że potem bedziesz lezec , kwiczec, i spłacać, i splacac i dalej splacac :) i warto się zadluzać ?:)
|
|
Jak już zdecydujesz się na wzięcie pożyczki to tylko bank Pko , nie ten z żubrem tylko ten drugi, to pod NBP podlega, można tam walczyć o obniżenie kosztów kredytu, jak jakieś problemy z gotówką to też nie mają wysokich kar, a dogadać się można jak nie z pracownikiem to do dyrektora można iść Tweety
|
|
Ewelina546. Ja jestem bardzo zainteresowany wzięciem pożyczki.Mam tylko dwa warunki-1 warunek,kwota pożyczki musi być jak największa,drugi warunek to taki,że nie będę musiał jej spłacać. br1
|
|
Mnie dziwi zawsze rozbieżność - oprocentowanie na ror-kach 0% oprocentowanie kredytu od 15% w górę kiedyś to się nazywało bodajże lichwa
|
|
ewelina polecam TYLKO providen !!! 100 %....satysfakcji
|
|
albo u dilera
|
|
Firma musi ledwo ciągnąć skoro próbują takiej nędznej reklamy.
|
|
u mnie mozesz sie zadluzyc
|
|
najlepiej nigdzie nie bierz , będziesz najszczęśliwsza i będziesz spać spokojnie
|
|
Gdzie polecacie wziąć pożyczkę? |
Rydzyk ma niezłe oprocentowanie lub Ambrer Gold sebik
|
|
Tutaj: 22 266 86 86 opłaca się wziąć pożyczkę. Udzielają dużych pożyczek, a mają uproszczone formalności. Nie sprawdzają BIK i nie zwracają uwagi na komornika.
|
|
Nobel Credit jest na liście ostrzeżeń publicznych KNF... http://www.knf.gov.pl/o_nas/ostrzezenia_publiczne/lista_ostrzezenia.html
|
|
Rozłożyć pożyczkę do 25 lat!? haha. Dobre! Ja rozumiem budowę domu albo kredyt na mieszkanie... ale pożyczka na coś innego oprócz tego to czysta głupota :)
|
|
Dobrym wyjściem jest taka opcja, jak skup złota - w lombardzie można starać się w ten sposób o każdą kwotę, wypełniając minimum formalności i bez konieczności przedstawiania swoich dochodów, czy sprawdzania historii kredytowej.
|
|
Tutaj znalazłem aktualny ranking kredytów gotówkowychhttp://marketmoney.pl/kredyty-gotowkowe/. Podajesz tam swoje namiary i po jakimś krótkim czasie kontaktują się z Tobą. To chyba najszybszy i najwygodniejszy sposób niż bujanie się po mieście i szukanie dobrej opcji.
|
|
Barubar tu nie ma co się sugerować rankingami bo One często są robione pod konkretne banki, żeby pokazać mocne strony. Jak ktoś szuka pożyczki, najlepiej zebrać oferty banków i porównać z kimś kto się na tym zna, ewentualnie wejść na forum kredytów http://www.forum-kredyty.pl/ poszukać podobnego wątku bądź założyć z konkretnym pytaniem. Inaczej można się naprawdę naciąć.
|
|
tylko prowident albo u lichwiarza
|
|
Był taki czas, że szukałem pożyczki i znalazłem dobrą ofertę nawet ze zniżką, bo to była pożyczka online znalazłem na portalu pozyczkaportal.pl. Na tle innych ofert, to mi się rzeczywiście poszczęściło, tanio mnie ten cały interes wyszedł.
|
|
Nie brak instytucji pozabankowych, oferujących swoim klientom pożyczki. Można o nich przeczytać między innymi tutaj: szybka pożyczka. Teraz, duża ich część oferuje pożyczki na naprawdę dobrych warunkach (porównywalnych do tych, udzielanych przez banki).
|
|
|
Polecam biuro Multi Sfera w Łomży, na ul. Długiej 1 (obok głównego ronda) Oferty wielu banków oraz firm poza bankowych. Wszystko w jednym miejscu. Bez żadnych opłat pośredniczych, bezpośrednia współpraca. Telefon kontaktowy: 603 839 521
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |