Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
????? |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ????? |
|
Pokazówa ;-) Pozdrawiam
|
|
Pewnie ze trzy godziny tak stali... Pozdrawiam
|
|
Najlepszy jest artykuł o tym na www.lomza.pl :-) "Decyzja Prezydenta Miasta o usunięciu dotychczasowych leciwych i chorych drzew była decyzją przemyślaną i wydaje się słuszną, szczególnie w kontekście potrzeby zastąpienia wysłużonych roślin nowymi witalnymi drzewami o widocznych walorach przyrodniczych i estetycznych."
|
|
Odrazu widac że wybory się zbliżają
|
|
Ale w końcu wzieli się za robotę bez komentarza????? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
waldek?????
|
|
Widać że pokazówka :). Raczej trudno sadzi się drzewa trzymając w jednej ręce telefon... ________ Malachit
|
|
Nie, to nie telefon ale chyba 'kontrolka' do takiej zdalnie kierowanej łopaty, bo .... żadnej innej jakoś tam nie widac .:).
|
|
Fotomontaż to nie jest ale sam dziś byłem świadkiem jak wyżej pokazani panowie poprostu pozowali do tych zdjęc... No cóż żadna praca nie hańbi :)
|
|
może to nie sadzenie tylko przesadzanie. Przetarg na nowy stadion unieważniony! Myślę, że to przesadzanie drzew ze Starego Rynku na murawę stadionu. Może kibice zapomną szybciej o klubie, któremu nigdy nie było dane zagrać w II lidze - niestety. Kiedyś będziemy tam prowadzać nasze dzieci, wnuki i mówić: "widzisz kochanie te drzewa ?? Widzisz tego ptaszka w ich koronie?? Te drzewa to brzezinki a ptaszek to sroka. A mistrzowską koronę to zapiepr*zyli drużynie ŁKS-u Ci, którzy je tu przesadzili !!" Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Jesli stadion nie bedzie zrobiony na czas i nie dostaniemy licencji na gre w II lidze to obecna ekipa z ratusza moze sie pozegnac ze stolkami. youngbloodz wszystkie moje posty mają prawa autorskie ® ... edytowanie, kopiowanie, usuwanie, cytowanie lub przenoszenie bez mojej wiedzy i zgody jest zabronione i karane karą grzywny
|
|
mam nadzieje, ze ci panowie sa zaszczepieni na tezec, bo tak bez rekawiczek, to b., ale to b. niehigieniczne i nie jest dobrze miec brudne rece
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |