Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiono damski portfel |
dziś rano zgubiono czerwony kobiecy portfel ,uczciwego znalazcę prosze o kontakt pod numerem tel 781197613.nagroda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiono damski portfel |
Oj marne szanse na odnalezienie:(
|
|
Szanse marne lecz się odnalazł, chłopaki fajnie się zachowali farciara jestem.
|
|
Ja zgubiłam portfel z pieniędzmi koło Lidla dwa tygodnie temu,ale nie miałam tyla szczęścia.Dobrze ,że są uczciwi ludzie.
|
|
myślisz?? do teraz się bawię ze znaleźnego .........................................................................
|
|
A mi niestety ukradziono portmonetkę z dokumentami i kartami . Bardzo dziękuję Pani, która przyniosła mój dowód osobisty i prawo jazdy oraz Osobie, która zgłosiła znalezioną kartę płatniczą do banku. Dzięki ??!!
|
|
a ja kiedys znalazlam portfel z dokumentami i pieniędzmi. zanioslam do wlasciciela do domu na ul .polowej ale nie uslyszalam DZIEKUJE.buzie rozdziawil tylko. moze nawet chlopak nie zauwazyl ze nie ma portfela??
|
|
Haha ja tez zanioslam, jakiemus naczelnikowi strazy miejskiej czy cos takiego. Nawet nie podziekowal. Ale zrobilabym to samo za kazdym razem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |