Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjer w domu |
Witam!Szukam fryzjera-fryzjerki ktora uczesalaby mnie w dniu komuni,tj.niedziela.Orientowalam sie w łomzy i salony sa zamkniete i nie ma chetnej fryzjerki ktora zechcialaby sobie dorobic w niedziele.Bardzo prosze o namiary jezeli ktos z was zna panie ktore moga przyjsc do domu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjer w domu |
Masakra ...
|
|
PRZEJDZ SIE NA MALACHOWSKEGO BIO STYLE PANI EDYTA
|
|
Możesz spróbować na ul. Krzywe Koło. Jest salon "Renata". Ten salon ma w domu, w którym mieszka, więc może by się zgodziła. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Katarina84 - myslę, że w Łomży jest duzo salonów fryzjerskich i jest w czym wybierać :) Ja mam podobny problem w tym roku i znalazłam salon fryzjerki, gdzie fryzjerka nie robiła z tego powodu żadnych problemów. Wobec powyższego, zapewniam Cię, że fryzjerkę możesz znalaźć, aby uczesała Ciebie i dziecko. Nie będę pisała gdzie, ponieważ jak zwykle na tym forum znajdą się osoby, które odpowiednio ten fakt skomentują i podciągną moją wypowiedź pod autoreklamę. Musisz jednak brać pod uwagę, że jest to niedziela i cena jest zdecydowanie wyższa niż w dzień powszedni.
|
|
ok.ja z tym sie licze ze stawka bedzie wyzsza,tylko dzis bylam w kilku salonach i panie powiedzialy ze nie pracuja,dlatego wrzucilam temat na forum-moze jakas dziewczyna bedzie chciala dorobic i zgodzi sie na ndz.dzieki za wpis.pozdrawiam
|
|
napisz do mnie na DABEL28@wp.pl. mysle ze cos zorganizuje.
|
|
Katarina84 - nie wiem w jakich salonach byłaś i pytałaś. Zaręczam, że salony fryzjerskie pracują. Oczywiście nie wszystkie są otwarte. Ja znalazłam salon na osiedlu Południe . Tak, jak wspomniałam, nie napiszę konkretów, ponieważ zaraz posypią się odpowiednie komentarze. Powodzenia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |