Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WAŻNE- pierścionek |
Dość długi już czas temu zgubiono bardzo ważny dla mnie pierścionek.Poprzednie poszukiwania niestety nie przyniosły efektów tak więc próbuję po raz kolejny. Jeśli ktoś go znalazł bądź zna osobę która może go obecnie posiadać to byłabym bardzo wdzięczna za uczciwość i zwrócenie mi pamiątki . Uczciwego znalazcę / obecnego właściciela czeka nagroda. Kontakt : whispers023@gmail.com Poniżej link do zdjęć : http://pokazywarka.pl/wtz4yu/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WAŻNE- pierścionek |
To nie złoto, nie chcieli mi dać nawet złotowki
|
|
zerknij w sklepie Kraska przy kwiaciarni marzenie....na drzwiach wisi kartka że znaleziono biżuterię.
|
|
up
|
|
Ja tez zgubilam obraczke i to z grawerem, nie byla nawet zlota.. a i tak ktos sobie ja przywlaszczyl
|
|
moze gdzie w krzakach lezy.. jak obraczke mozna zgubic ??? niechlejtyle
|
|
To ze Ty lezysz nie znaczy ze obraczka tam lezy :) byls za luzna i zeslizgnela sie razem z rekawiczka, mądry czlowieku
|
|
to jak sie zeslizgnela to i lezy sobie tam gdzie sie zeslizgnela, nawet nie wiesz gdzie lezy bo rekawiczki zdejmowalas w roznych miejscach, mogl tez sobie kot albo pies wziąść a ty odrazu ze ktos sobie przywlaszczyl
|
|
Bylam w miescie i tylko w jednym miejscu zdejmowalam rekawiczki, a kiedy wychodzilam z domu to mialam i skojarzylam bedac w nastepnym miejscu ze zostala tam ale oczywiscie juz nikt nic nie wiedzial
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |