Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkolenie ISO |
Cześć, mieliście do czynienia z firmą www.incert.pl? Poszukuję kogoś, kto przeprowadzi szkolenie ISO w mojej firmie, znalazłem ich ofertę i jestem ciekawa, czy ktoś korzystał?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkolenie ISO |
A ile ta firma liczy sobie takie szkolenie? Ja mam wszystkie uprawnienia i mogę je u ciebie przeprowadzić za połowę ceny:)
|
|
Potrzebujesz szkolenia? Zachęcam do skorzystania firmy INCERT, , która jest specjalistą i swoistym ewenementem we wdrażaniu systemów zarządzania według norm ISO, szkoleniach oraz doradztwie zawiązanym z zarządzaniem. Główna siedziba firmy znajduje się w Szczecinie przy ulicy Koński Kierat 16/4, jednak posiadają Oddział w Warszawie oraz szereg wykwalifikowanych specjalistów z różnych dziedzin zarządzania w większości dużych miast Polski. INCERT oferuje najwyższe standardy obsługi Klientów wdrażając i stosując System Zarządzania Jakością według normy ISO 9001:2008 i uzyskując certyfikat wydany przez Global Quality. Zachęcam do zapoznania się z ofertą na stronie http://www.incert.pl/
|
|
caroline19 "znalazłeś" i "jesteś ciekawa"? Nie lepiej szczerze zarekomendować? Zawsze wiarygodniej wygląda, powodzenia w biznesie.
|
|
Po co komu takie bzdety jak ISO ? Przychód będzie z tego większy ?
|
|
Szkolenia ISO podnosza nasze kompetencje i kwalifikacje zawodowe, więc mamy większą szanse na zatrudnie i jesteśmy bardziej konkurencyjni na rynku pracy. W wielu zakładach np. w Gastronomii tzw. HACCP jest wręcz wymagany i jeśli np. chcesz zostać Managerem musisz go znać by móc szkolić weług tych dyrektyw pracowników :) równiez polecam http://www.incert.pl/
|
|
Firma TÜV SÜD Polska organizuje dla studentów szkolenia weekendowe z zakresu norm ISO. Zainteresowanych proszę o zapoznanie się z informacjami zawartymi na stronie (www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/szkolenia-dla-studentow/programy-szkolen-dla-studentow). Znajdziecie tam odpowiedzi na wszystkie pytania, kalendarz zjazdów, kontakt itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |