Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biznes |
Hej nie jestem Łomżaninem ale chce u was zainwestować i teraz zwracam się do was z zapytaniem. Czy w Łomży jest jakaś kawiarnia z życia wzięta miejsce gdzie spokojnie można przyjść porozmawiać ????? Poczytać czasopisma książki ściągnać na e-booki ???? Czy wogóle widzieli byście sens założenia takiego biznesu w waszym mieście ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biznes |
Ciekawy pomysł, wydaje mi się, że nie ma.
|
|
Pck2000 wez sie ogarnij...
|
|
o burdel by sie przydał z promocjami dla stałych klientów
|
|
|
Myślę ze taka kawiarnia by wypaliła, ale z darmowymi napojami rzecz jasna bo lomzyniacy NIEMAJO PINĘDZY :)
|
|
z narkotykami otworz to wypali napewno
|
|
niedojedzeni chodza ale na to maja haaa
|
|
O dobry pomysł, jeszcze stała współpraca z firmą transportową http://fracht.pl/ i jest praca, szukali swojego czasu takiej firmy. Taka kawiarnia to małe źródło dochodów.
|
|
teraz w Łomży to najlepszy biznes to lewe papierosy na rynku .Więc może to spróbuj o ile miejscowi biznesmeni ciebie wpuszczą.Co do twojego pomysłu to myślę że to nie wypali ,dużo jest takich lokali i w większości pusto ,ludzie tutaj są dzicy i wolny czas spędzają przed tv.
|
|
|
Wypali,wypali, jest bazrobocie ludzie się nudzą bez pracy to by e-booki czytali.I jeszcze jakieś druty dla kobiet do robienia skarpet by się przydały.
|
|
no pewnie, że jest sens a biznes , taki sam jak eksportować piasek na Saharę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |