Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
8 marca która kwiaciarnia? |
Do której kwiaciarni warto się udać po kwiaty dla swojej dziewczyny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 8 marca która kwiaciarnia? |
Wszystko jedno...
|
|
kazda powinna zarobic a nie ta czy ta te male tez musza zarabiac :) w dzien kobiet idziesz do duzej a tam 30 facetow stoi w kolejce a wpadasz do malej chwila i lecisz dalej nie sadzicie ????
|
|
W ,Zielono mi' na Ks.Anny(obok AVON) zawsze swieze,piekne roze.
|
|
Polecam Państwu Kwiaciarnię "OGRODNIK" Edwarda Przybylak, Łomża, ul. Sienkiewicza 2. Właściciel Gospodarstwa Ogrodniczego Pan Edward Przybylak z Drozdowa jest wiernym przyjacielem Festiwalu "Muzyczne Dni Drozdowo - Łomża" od samego początku tj. od ponad 20 lat. Jego kompozycje kwiatowe nadają wspaniałą artystyczną oprawę wszystkim festiwalowym koncertom.
|
|
róże czy tulipany i ile ;p
|
|
Polecam Państwu Kwiaciarnię "OGRODNIK" Pana Edwarda Przybylak, Łomża, ul. Sienkiewicza 2. Właściciel Gospodarstwa Ogrodniczego Pan Edward Przybylak z Drozdowa jest wiernym przyjacielem Festiwalu "Muzyczne Dni Drozdowo - Łomża" od samego początku tj. od ponad 20 lat. Jego kompozycje kwiatowe nadają wspaniałą artystyczną oprawę wszystkim festiwalowym koncertom
|
|
te PAS wystarczy japan
|
|
re: te japan, czytaj ze zrozumieniem, w pierwszym wątku po nazwie "OGRODNIK" zauważyłem, że nie wpisałem zwrotu grzecznościowego - "Pana". Stąd ten drugi wpis. ŻYCIE I ŚMIERĆ DLA NARODU - Bolesław Piasecki.
|
|
a ja polecam kwiaciarnię w Kauflandzie. Długo otwarta ( dla zapominalskich) no i kwiaty świeże :) :)
|
|
Ja polecam kwiaciarnię na Broniewskiego. Nic dodać, nic ująć https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583054771783982&set=pb.582348271854632.-2207520000.1394139787.&type=3&theater
|
|
Ja też proponuję Kwiaciarnię "Ogrodnik". Ludzie Ci mają piękne kwiaty z własnych szklarni. Od wielu lat sponsorują Festiwal Muzyczne Dni Drozdowo - Łomża. Jak po kwiaty to na Sienkiewicza 2 tuż przy Placu Jana Pawła II.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |