Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PGE ma konkurencje ? |
Był ktoś u was w domu z propozycją obniżenia rachunków za prąd ? Dziś odwiedziła nas dziewczyna z chłopakiem i mówiła że obniży rachunki za prąd że będziemy mniej płacić itd..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PGE ma konkurencje ? |
Oby tylko nie było tak jak z obniżkami rachunków za telefonię stacjonarną...
|
|
Masakra ...
|
|
obniżenie rachunków za prąd to oszukaństwo chyba że mają swoją elektrownie .
|
|
I znów będzie wielkie grono ludzi którzy będą plakac,ze też ludzie mogą tak oszukiwac
|
|
Najgorzej że to zazwyczaj starsi ludzie którzy żyją czasami z jednej emerytury.
|
|
jestem, a przede wszystkim to starsi ludzie ktorzy mieszkaja sami, czesto nie zdarza nawet zadzwonic do rodziny, bo taki pajac wymusza natychmiast podpisanie umowy...
|
|
Trzeba pamiętać że taki pajac tez będzie kiedyś stary a zeby to wrocilo do niego. Moja mama tez padła ofiarą takiej promocji ale znalazlam tego pajaca trochę to trwalo ale się opłacało. Pamiętał ze oszukał starsza schorowana a do tego niepełnosprawna kobietę. Brak mi słów.
|
|
nie oplaca sie zmieniac operatora..Wszyscy inni operatorzy placa PGE za udostepnianie slupow a tobie w rachunku przychodzi kilka pozycji wiecej niz normalnie a co za tym idzie wyzszy rachunek.Na twoim miejscu nie zmienialabym Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
masa jest tych różnych firm przecież. wysyp normalnie i oferują obniżanie rachunków. Śmieszne Zdjęcia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |