Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki internet na Al.Legionów? |
Witam, chcę załoźyć internet. Jednak nie wiem która firma obsługuje Al.Legionów. może ktoś się orientuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki internet na Al.Legionów? |
Nawet na Legionów masz Avito,tam zajdż,pozdro.
|
|
Jak można polecać radiówkę w środku miasta...? P@tryk - na stronie każdego dostawcy internetu masz opcję sprawdzenia dostępności. Posprawdzaj, porównaj oferty i zdecyduj.
|
|
IST raczej nie obsługuje, przynajmniej nie podaje na swej stronie tej ulicy natomiast introlan tak. http://www.introlan.pl/index.php/zasieg
|
|
Tam są podane prawie wszystkie ulice miasta ze spisu ulic. Po wpisaniu pierwszego lepszego numeru bloku z Google Street View dopiero pokazuje się informacja, że pod tym adresem usługi są niedostępne. Tą samą metodą sprawdziłem Vectrę i jest na prawie całej Legionów i to w dosyć szerokim wachlarzu opcji - od 5mb/s do 160mb/s (przynajmniej w teorii). Multimedia niedostępna. A zatem Twój wybór to Vectra/Neostrada/Netia. Takich tematów było już tysiąc na tym forum - na przyszłość przeszukaj zanim założysz kolejny, a przede wszystkim sprawdzaj sam...
|
|
Ahh a dlaczego uważasz, że radiówka w środku miasta to zły pomysł? Ja mieszkam w Łomży. Korzystam z Tsunami i działa bez zarzutu.
|
|
|
Być może. W każdym bądź razie Tsunami daje radę. Mogę polecić. Pozdrawiam.
|
|
Ja również polecam,zresztą widać z jakiego korzystam i też mieszkam w centrum miasta!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |