Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
donice |
Witam gdzie mogę kupić doniczki różnych rozmiarów ale muszą być gliniane , zwykłe bez zdobień? w marketach budowlanych nie ma i raczej w kwiaciarniach też nie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: donice |
W mięsnym.
|
|
zleży jakie potrzebujesz... raczej dużych nie kupisz, ceramiczne widziałam w kwiaciarni na Wyszyńskiego, małe znajdziesz na Kieszkowej i Nowogrodzkiej
|
|
tak mysle o rynku w Nowogrodzie w kazda sobote? Nie bylam tam -ale byc moze? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
w ogrodniczym na kierzkowej 15234
|
|
A na Sienkiewicza w ogrodniczym patrzyłaś?Mają tam spory wybór .
|
|
Kwiaciarnia ..marzenie.. na legionów ale raczej małe i średnie ale możesz zajrzeć
|
|
Możesz je również zamówić w sklepie internetowym. W tym sklepie mają na przykład ciekawe moim zdaniem donice - wybór jest bardzo duży tak więc na pewno nie będziesz miała problemu ze znalezieniem czegoś dla siebie. Dobrze jest zrobić zakupy już teraz kiedy ceny są znacznie niższe niż w letnich miesiącach. W sklepie trwa akurat niezła promocja, z której sama zresztą skorzystałam. Pozdrawiam.
|
|
Uwaga na Etno - ta szmata znowu się sprzedaje!
|
|
http://www.garncarstwo.net.pl/?donice,31 Zajrzyj tam, może Ci się spodobają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |