Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepsza kuchnia w Łomży ? |
Moim zdaniem no.1 rest. Chińska na Legionów- kaczka chrupiaca lub wołowina po suczuańsku !!! GORĄCO POLECAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepsza kuchnia w Łomży ? |
Jak komuś nie będzie smakować stawiam browara !!! serio
|
|
Aż postanowiłeś konto założyć, żebyśmy się wszyscy dowiedzieli? ŻAŁOSNE
|
|
sprubujesz to zobaczysz. tutaj link dla zainteresowanych : http://restauracjachinskawiosna.pl/
|
|
Rondo...wieczorem strasznie marudzisz:)
|
|
Rondo ja w przeciwieństwie do Ciebie dziele sie tym co dobre, bo bardziej optymistycznie patrze na świat, a ty siedź i narzekaj! heheh
|
|
Dopiero się rozkręcam :P
|
|
To już nie chcę myśleć co będzie dalej....
|
|
A jeśli rzeczywiście nie będzie mi smakowało, to o kogo mam pytać w sprawie tego piwka? O kelnera, kucharza czy może z samym szefem rozmawiam?
|
|
Lol dla mnie najlepsza kuchnia jest w domu. Wystarczy trochę chęci czasu i kilku eksperymentów. Jeżeli chodzi o jedzenie na mieście to było już dużo o tym tematów. Zdania są podzielone. Ja jednak wolę sam coś zmajstrować.
|
|
a gryczana dogotowana? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a ja polecam bar Kuchnia Domowa pod filarami na Starym Rynku. Jadamy tam dość często obiady całą rodzina. Mi akurat tam bardzo smakuje, prawdziwe domowe jedzenie.
|
|
A ja polecam Mc Donalda. Mają wyśmienitego kucharza i jadam tam systematycznie z całą rodziną. To jest - obiektywnie oceniając po ilości klientów - najlepsza restauracja w mieście, reszta walczy o jakieś max. 10% puli. Idealnie dopracowane jakość, cena i ilość.
|
|
habibi654 napisał(a): >a ja polecam bar Kuchnia Domowa pod filarami na Starym Rynku. Jadamy tam >dość często obiady całą rodzina. >Mi akurat tam bardzo smakuje, prawdziwe domowe jedzenie. O nie co to to nie, nie wmówisz mi że jakieś hamburgery z mikrofalówki i zupa która jest dość droga a prawdopodobnie jest z proszku jest smaczne Ja tam jadłem 2-3 razy dawałem szanse próbowałem teraz omijam wielkim łukiem Z tego typu kuchni to PKSy chyba numer 1 ewentualnie bar Alicja na Piłsudzkiego Łomża leży na Mazowszu !
|
|
przecież tam nie ma żadnych hamburgerów. Same domowe jedzenie - kotlety, naleśniki, domowe zupy. HokusPokus, chyba mylisz lokale?
|
|
habibi654 napisał(a): > przecież tam nie ma żadnych hamburgerów. Same domowe > jedzenie - kotlety, naleśniki, domowe zupy. > > HokusPokus, chyba mylisz lokale? Jeśli chodzi o ten lokal to jeszcze niedawno były :) może coś się zmieniło, ale jednak poprzednie złe doświadczenia mnie nie przekonają Łomża leży na Mazowszu !
|
|
to dokładnie w tym miejscu, ale ten bar bardzo długo był nieczynny i odkrylismy go z rodziną jakiś miesiąc temu. Świezo otwarty z nowym właścicielem. Dlatego nie chcę sie z Toba zgodzić HokusPokus, bo mi i całej mojej rodzinie naprawde tam smakuja obiady. Powiedziałbym, że smakuje lepiej jak jedzenie od mojej żony ;)
|
|
|
Syta Panna i PKS jak na obiad ( w przystępnej cenie).
|
|
Chinska na legionow najlepsza? To chyba zart jadlem raz i nigdy wiecej male porcje niedoszykowane a cenowo wiadomo.... prawdziwe dobre jedzenie jak pisze osoba wyzej pks i nie musza robic sobie pseudo reklamy na 4lomza, poza tym dobrze i smacznie ale troche drozej labirynt.
|
|
Autor: mimozy I TU MASZ RACJE
|
|
Normalnie wiedziałem wiedziałem, że Cie złapie :) Autor: habibi654 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-12-13 14:05 Pod Filarami - chyba całkiem nowo otwarty bar. To jednak nie odkryłeś go miesiąc temu robaczku :))) Detektyw HokusPokus Łomża leży na Mazowszu !
|
|
szanowny HokusPokus, bardzo przepraszam że przy trójce małych dzieci i robocie 12 h na dobę nie mam tak wspaniałego poczucia czasu jak Ty. no straszne, mój błąd. nastepnym razem takie wydarzenie zapiszę w kalendarzu. trochę rozsądku kolego.
|
|
habbibi654 absolutnie, nie chodziło mi o twoje poczucie czasu a o to, że jest to 3 temat w którym zachwalasz ową knajpkę i posiadasz wiedzę o nowych właścicielach :) Moja dygresja była skierowana tylko na ujawnienie właściciela lokalu :) Skoro jesteście nowymi właścicielami i się trochę zmieniło to spróbuję przy najbliższej okazji Łomża leży na Mazowszu !
|
|
|
Tyle razy już ludzie z siebie idiotów zrobili udając klientów i nadal to robią, czy to na prawdę takie trudne, założyć oficjalne konto i pisać w swoim imieniu? Przecież nikt nie będzie miał pretensji że właściciel swoje zachwala i do niego przekonuje. A tak robią z siebie pośmiewisko. Tylko czekać jak zacznie z Tobą o Kafce rozprawiać ;o))
|
|
jak tam kaczka smakowala komus?
|
|
Najlepsza kuchnia to moja kuchnia :D Serio, zamiast latać po knajpach, zróbcie coś sami w domu, nawet burrito można mieć na wypasie http://www.codogara.pl/9935/burrito Nie trzeba kupować fast foodów nie wiadomego pochodzenia.
|
|
Czy wszyscy wlasciciele stawiaja piwko przy obiedzie ? A moze rabat jak ktos zdecyduje sie przyniesc swoje ? :-)))))
|
|
Autor: Wafel (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-03-14 15:29 Tyle razy już ludzie z siebie idiotów zrobili udając klientów i nadal to robią, Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |