Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wycena |
Interesuje mnie kupno materiałów jakichś tam za +- 10 tyś. zł. Kwota mała lub duża, kwestia gustu. W biznesie tym straszny zastój. Rozesłałem po łomżyńskich firmach maile z zapytaniami ofertowymi. Po tygodniu odpowiedzi brak. Dziękuję, kupię w Ostrołęce.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wycena |
siedzą i się zastanawiają... kupi ktoś?... czy nie kupi? a Ty im gitarę zawracasz! w pracy przeszkadzasz! nie wstyd Ci?!
|
|
Bardzo proszę
|
|
Zawsze można przedzwonić do danej firmy i zapytać się czy mail doszedł bo niekoniecznie taką drogą obsługują klientów pomimo tego, że ich email jest ogólnodostępny...
|
|
BLM... gdzie Ty się "chowałeś/aś?" jeżeli "firma" podaje nr. tel. i maila, to działać powinno! to po co jest podany?... jak pod nim nie obsługują? jestem z pod "starszej" daty... w sklepie pani, czy pan, na liczydłach bardzo szybko mi policzyli, ile i za co mam zapłacić... podziękowałem, zapłaciłem... a teraz?... ??? to się komputer zawiesił... to jeszcze na magazynie "sprawdzić" muszę!... mimo, że komputer "pokazał", że jest!! nie jestem przeciwnikiem... ale czasami to już szlag człowieka trafia!
|
|
Idz se na rynek i kup. nie zawracaj ludziom głowy pierdołami.
|
|
+-10 tyś. to nie są pierdoły! tu o fakt się rozchodzi! oleli kontrahenta! chciałbyś/ała byś mając takie pieniądze, żeby ktoś Cię zlekceważył?!
|
|
To jak ktos ma 10000pln to nie wolno go lekcewazyc? A jak ma 5000 to mozna, ale tylko tak troche? Smiesznie, no smiac sie mozna do rozpuku :D
|
|
Powinny im się "oczy zaświecić" na szansę niemałego zarobku. Wypadałoby chociaż poinformować klienta, jeśli czegoś nie mają lub nie są w stanie załatwić. Elementarne zasady kultury i dbania o wizerunek firmy. A tak zarobi konkurencja.
|
|
|
A co chcesz kupić?
|
|
Niestety większość Łomżyńskich przedsiębiorców ma email, ale nie wie do czego on służy :D oni są jeszcze na etapie faxu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |