Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS |
Niedawno sie przeprowadziłam do Łomży z zagranicy, wcześniej coś słyszałam o ŁKS ŁOMŻA , ale nie za dużo. Zastanawia mnie o co chodzi z AC AB i OBP ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS |
|
Im mniej wiesz tym lepiej spisz :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
czyli browar żubr i jagie bialystok tojest klub
|
|
Masakra ...
|
|
we czwartek w auli na PWSIiP prezentacja Drużyny, chyba o 20tej. wpadnij,dowiesz się więcej:):)
|
|
W Łomży już nie nie ma komu kibicować. Organizowany jest fan club Jagiellonii Białystok. 2 razy w miesiącu wyjazd na mecz ekstraklasy to super sprawa.
|
|
masakra2 .........................................................................
|
|
co Ty mówisz. Łomża za jagiellonia?
|
|
|
Nawet jeżeli nie bede miała komu kibicować, to i tak zawsze bede za ŁKS Łomża ! Może i od niedawna mieszkam w Łomży, ale wiem, że to coś więcej niż klub. Nie ważne, jak im będzie szło... zawsze, ale to zawsze będę po ich stronie..., po naszej stronie < ŁKS Łomża > ! Mam iść i nagle "przejść" do innej drużyny? Nigdy! To by była zdrada.
|
|
Jeżeli to wszystko jest prawdą to moje uszanowanie. Pozdrawiam Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A wiecie,że z okazji Dnia Kobiet wszystkie Panie mają wstęp wolny na mecz w sobotę 8marca?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |