Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak tu spokojnie :> |
Po dluzszej nieobecnosci na forum oczom nie wierze, same spokojne tematy, prosze prosze, wreszcie ludziom wystarcza sam fakt bycia na forum a nie tylko zrownania kogos z blotem, jestem podbudowany. Pozdrawiam wszystkich i mam pomysl, moze wypowiecie sie co mozna zrobic w Lomzy zeby cos sie zaczelo tu dziac? koncertow za malo, a ludziom nic sie niechce :> Wiedzmin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak tu spokojnie :> |
...można zacz±ć działać aktywniej irl.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: jak tu spokojnie :> |
Spotkałem po latach WiedĽmina. Wła¶nie wrócił z zagranicznych wojaży, opalony, u¶miechnięty, popalał jakie¶ słabe mentole. Przygotowywał się do minięcia kolejnego dnia, dojrzewała w skwarze kolejna sobota tego lata, Papież rozpalał na nowo przygasł± nadzieję wybiedzonego i wymęczonego transformacjami Narodu. A ja się cieszyłem, że dzięki istnieniu www.4lomza.pl poznałem tylu pogodnych ludzi, z których niektórzy weszli w 29 rok życia tu, na Ziemi, której oblicze odnawia nieustannie Duch, co przed ponad 20 laty zst±pił na pro¶bę pokornego Pielgrzyma. Więc może nie wszystko jeszcze stracone w powiatowym miasteczku, skoro przybyłe¶ ze swoj± radosci±, Martynie? Wiedzmin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |