Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam Graficiarza |
Szukam Graficiarza który wykona graffiti na ścianie o wymiarach 160 - 200 cm. Pomysł na graffiti mam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam Graficiarza |
Dynx jest najlepszy
|
|
Nic mi to niestety nie mówi :( czy mogłabym prosić o jakiekolwiek namiary ? Graffiti byłoby wykonane w jednym z lokali i potrzebuje konkretnego znającego temat Graficiarza :)
|
|
tebat tabu policja poszukuje graficiarzy
|
|
Rozumiem, że graffiti na scianach są zakazane, sama tego nie popieram, ale mam swój lokal i chcę aby jedną ze ścian zdobiło graffiti. Proszę o kontakt do konkretnego graficiarza ewentualnie na priv.
|
|
Dobre graffiti jest sztuką i nie można tego mylić z pisaniem idiotyzmów przez idiotów np. na blokach.
|
|
Banksy
|
|
"Rondo" , wydaje mi sie, że wysłowiłam się rzeczowo i jasno. Zależy mi na konkretnej, rzeczowej osobie, która swoją pasję przełoży na ozdobienie ściany w moim lokalu. Jeszcze raz proszę o pomoc w w/w temacie. Jeśli znacie, proszę o kontakt do takiej osoby. Nie założyłam tego postu dla żartu.
|
|
beatricze30 - to, co napisałem, było do tych ćwoków co nam brudzą osiedla. Twojego pomysłu nie podważam i życzę powodzenia.
|
|
W sklepie rowerowym na piłsudskiego możesz spytać. Właściciel(Damian) powinien znać dokładniejszy namiar na jednego ze stałych klientów, którego nazywają "Obóz", on umie coś takiego.
|
|
Kris_phone_xp - jestem Ci bardzo wdzięczna :) Czy podasz dokładniejszy adres sklepu ewentualnie opis dokładniejszy jak ten sklep znajdę ? Jeszcze raz dzięki i wreszcie coś konkretnego. Ewentualnie, jesli wiesz coś więcej i wiedzą chciałbys się podzielić.. podaję e-mail : beatricze30@wp.pl Dziękuję
|
|
Ja popieram DYNXA rzeczywiście jest najlepszy ale działa dość anonimowo , podaj mu namiar w necie na tą ścianę a on dalej sprawę sfinalizuje za frre.
|
|
w Łomży jest dwóch dobrych graficiarzy luz blues i orzeszki
|
|
"Fanka bocianka", ja juz podałam e-mail do siebie , ale czynie to ponownie: beatricze30@wp.pl i proszę o kontakt. Nie moge podać miejsca, ponieważ ta osoba musi spotykać się ze mną a ja otworze lokal po godzinach pracy, udostępnie ścianę i pokarze co bym chciała , ponieważ projekt mam :) Nie sądziłam , ze to bedzie aż takie trudne
|
|
nienawidzę puszkowców ! sciany w domu u mamusi malowac sa nie mury
|
|
To podpucha żeby złapać Dynxa ?????
|
|
Jacek21, nie jestem typem zasrańca, który dla żartu zakłada post na forum. Powtórzę po raz ostatni i do inteligentnych ludzi mój przekaz powinien być czytelny . Mam swój lokal gdzie prowadzę działalność gospodarcza. Chciałabym aby jedną ze ścian zrobiło graffiti . Dlatego poszukuje konkretnej osoby która swoją pasje przeleje na ścianę i za moim pozwoleniem i ja dam swój projekt. Pytam juz o grudnia wsród znajomych ale bezskutecznie stad mój krok i założenie postu na forum. Może czasami warto ludziom zaufać i nie w każdym człowieku widzieć wroga. Powoli zaczynam wnioskować ze mój projekt legnie w gruzach a szkoda .
|
|
chindus dobre grafity robi
|
|
W LO Plastycznym znajdziesz dobrego artystę .
|
|
Jacek21 - myslisz, że na taki pomysł nie wpadłam ? Otóż wpadłam, ale nikt nie jest w stanie podołać wyzwaniu. :( ja nie potrzebuję malarza, potrzebuję grafficiarza.
|
|
http://www.wypiszwymaluj.com/?gclid=CKHK-sCz77wCFWT4wgodjKEAsQ co prawda, to nie Łomża ale działają na terenie całej Polski i jak mus, to mus ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |