Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanicy s.osb. |
Mam do zaoferowania czarna listę mechaników w Łomży niedługo ja napisze na forum i wierzcie mi naprawdę nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODWIEDZAĆ TYCH PANÓW
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanicy s.osb. |
a wiecie z kad mam ta liste ?
|
|
Co ty trujesz na tym forum? Jaką listę i o co ci chodzi? Z tego co wiem, to mało tego, że nie znają się na wszystkim i naciągają na części, a jak wiadomo z części rozliczają się na tzw. wuzetkach, czyli na wuzetce jest suma 200 zł, a mechanik płaci za to 130 zł, jeśli chodzi o tych, co biorą z Carsu (Inter Cars). I a propo mechaników, jak coś robiłem, to robiłem u Radka na Polowej i niestety, on się rozlicza z paragonu, czyli suma, która została zapłacona, a nie wuzetka, z której jeszcze ktoś coś uszczypnie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
pewnie to lista od ,,Janukowicza" tyle aut posiada to i u nas zna mechaników..
|
|
apeluję nie w.k.u.r.w.i.a.j.c.i.e mechaników bo zrobią wam "pomór silników germańskich" i wtedy będziecie mieli problem Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
tak ze ja nic nie truje sam se odpowiedziałeś (konsul2) i troszkę zrozumienia nad pisanymi tekstami a listę mam z autopsji i jeżeli nie wiesz co to jet to poszukaj w gogle albo zapytaj nauczyciela.
|
|
debil debil i jeszcze raz debil następny czyli wfcjoker
|
|
Masakra ...
|
|
hehe snake nie chciałem ciebie obrazić, wybaczysz mi? :D Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |