Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kupno auta |
witam Łomżyniacy. Chce kupić auto z Poznania rozbite , ale jest problem z dowodem. po wypadku został zatrzymany, jest tylko zastępczy. Jak tu zrobić żeby wszystko było ok??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kupno auta |
Masakra ...
|
|
jak go naprawisz to po przegladzie ci go oddadza tylko ze bedziesz musial jechac do poznania do wydzialu komunikacji
|
|
No i oczywiście auto przywieźć laweta :-)
|
|
tylko chodzi mi panowie o to ze kupie, zrobię i żeby się nie okazało że auto nie jest moje bo dowodu nie mam...
|
|
Idź do wydziału komunikacji lub tam zadzwoń a wszystkiego się dowiesz.
|
|
pomijając fakt, że strasznie mnie irytuje to "polskie" "cwaniaczenie" które wręcz zakazuje kupna czegoś normalnie w normalnym stanie to... umowę będziesz miał z właścicielem samochodu i zatrzymanego dowodu rejestracyjnego ? pokwitowanie , że dowód jest zatrzymany ? (w oryginale) to ja nie wiem w czym możesz mieć problem. no chyba, że to już jest nie samochód a tzw. odpad (poniżej 30 % wartości pojazdu w stanie nieuszkodzonym tak w przybliżeniu) a Ty nie masz pozwolenia na składowanie, nabywanie, naprawianie, rozbieranie i co tam jeszcze ochrona środowiska sobie wymyśli
|
|
tomek- będę miał umowę z właścicielem ale nie wiem co wpisać w umowie w zmiance-numer dowodu rejestracyjnego. napisz mi ja ty bys postąpił w takiej sytuacji.
|
|
Gdybyś był vatowcem to byś wiedział. A ty jesteś zwykłym trollem i tu jest różnica.
|
|
To są ważne informacje! https://specjalistka-ortodonta.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |