Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stara Waciarnia |
Już mają gdzieś klientów, wczoraj byłem i nic nie wskazywało na to, że dzisiaj będzie nieczynne, zresztą nawet dzisiaj pełno samochodów, a drzwi zamknięte bez jakiejkolwiek informacji - wstyd!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stara Waciarnia |
Zgadza się. Wstyd. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
chamstwo , a moze ty masz inny interes siak
|
|
Wczoraj byłem, zjadłem obiad i nie odczułem, żeby mieli mnie gdzieś.. nie jeden lokal jest zamknięty z różnych przyczyn, tymbardziej w niedzielę, ale żeby zaraz zakładać o tym temat na forum? No chyba, że ma się w tym jakiś interes.
|
|
Trzeba czytac ze zrozumieniem, lokal pracowal, lecz drzwi byly zamkniete bez informacji z jakiego powodu, a godz. otwarcia wskazywaly, ze jest czynny, interes oczywiscie mialem, ZEBY ZJESC laiku, bo innego interesu tam nie mozna miec!
|
|
A może była impreza zamknięta? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
drzewko_szczescia owszem, ale male info powinno byc, chocby z szacunku dla klientow prawda?
|
|
też masz problem, może kartka/wywieszka spadła?
|
|
spojrzcie prawdzie w oczy zadna wywieszka nie spadła Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Po pierwsze zapoznaj się ze znaczeniem słowa laik, którego uzyles . Po drugie musisz być strasznie nieszczęśliwy, że takie rzeczy musisz opisywać na forum :-)
|
|
a z ktorej strony tam sie wchodzi? Tak jak zawsze, po schodkach w gore czy gdzies z tylu, bo tez jakis czas temu tam bylem i tylko pocalowalem klamke.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |