Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Myjnia ręczna na Orlenie - PIłsudskiego |
Ta przy torach. Tak z ciekawości chciałem sprawdzić jak czasowo wygląda "5 minut" na tej myjni. Wrzuciłem piątaka, odpaliłem stoper i... około 4 min i 10 sek. W odniesieniu do innych to dużo, mało czy normalnie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Myjnia ręczna na Orlenie - PIłsudskiego |
To chyba zależy od programów jakie wybierasz. 5 minut to pewnie za wodę z sieci ;
|
|
Jak sie logicznie pomysli to niedrogo umyjemy autko. Po co tracic czas i kase na poszczegolne programy jak ten sam efekt uzyskamy korzystajac z dwoch, mianowicie pierwszego i ostatniago. Pierwszym umyjemy piana a ostatnim splukamy/ osuszymy/nawoskujemy.Proste i logiczne. Ostatnim wykonamy to co 2 i 3 .Efekt jest taki ze za 7zyli umyjemy fajnie np.Opla Astre.
|
|
myje się tylko 2 i 5 programem to jeszcze na piwo zostanie 1,20
|
|
kto za 5zł nie umyje ładnie średniej wielkości auta ten jest ****, pierwszy i ostatni program reszta to wyzysk pieniędzy, na orlenie słabe ciśnienie wody mają, myłem wszędzie i najlepsza myjnia wg mnie jest obok danexu. Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
na dantexie teraz straszny kibel, albo nie ma płynu i leci sama woda, albo ciśnienie ginie i w ogóle nic nie leci. straszne zaniedbanie. jak dla mnie najlepsza na Sikorskiego obok wulkanizacji
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |