Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skradziono rower ;-( |
Bardzo prosze wszyskich o jakiekolwiek info, skradziono mi rower składak Romet z koszem na bagazniku zielony z oświetleniem i błotnikami, zaginął z terenu szpitala na piłsudskiego. Chce aby zostali ukarani zlodzieje rowerow, w Łomży mi zostaly skradzione juz 2 ;-(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skradziono rower ;-( |
mi skradziono 2 radia z samochodu o glosnikach z polka nie wspomne i na dzisiejszy dzien sie nie znalazlo ani sprzet ani zlodzeje po 2 miechach przyszla powiastka z komendy ze sprawe umozyli eh ta polska policja.
|
|
Pawel0615: w którym miejscu postawiłeś ten rower? Przypiąłeś go kłódką do czegoś? PS: A ja bym chciał Maybacha. Pozdrawiam
|
|
zaginoł chomik znalasce prosze o pilnny kontakt wysoka nagroda w postaci roweru nawet ładny składak Romet z koszem na bagazniku zielony z oświetleniem i błotnikami (jak nowy)
|
|
To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że polacy to... i nie ma się co oburzać na to, jak o nas mówią za granicą. Mi skradziono już minimum trzy rowery. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
mi skradziono 2 radia z samochodu o glosnikach z polka nie wspomne i na dzisiejszy dzien sie nie znalazlo ani sprzet ani zlodzeje po 2 miechach przyszla powiastka z komendy ze sprawe umozyli eh ta polska policja. I znowu kur.. post który mnie wkurw.... A co mieli zrobić!!??mieli przeszukać każdy dom w Łomzy by znaleść Twoje radio!!Znasz takie pojęcie jak syzyfowa praca.....Wiec nie szpanuj i nie pisz postów w takim stylu....
|
|
"I znowu kur.. post który mnie wkurw.... A co mieli zrobić!!??mieli przeszukać każdy dom w Łomzy by znaleść Twoje radio!!" Może po prostu powinni wyjść sobie wieczorem na patrol chociażby, bo PIESZEGO patrolu to ja w Łomży jeszcze nigdy nie widziałem...
|
|
Pewnie jak by panu komendatowi policji radio z samochodu ukradli to by sie szybko znalazlo te radyjko. powiem wam ze radio zginelo mi z pod komendy na wojska polskiego akurat bylem w kinie. Bardzo drogo mnie ten spektakl kosztowal i od tamtej pory samochodem do kina nie jezdze
|
|
mi skrojono laptopa i też sprawę umorzyl:P policji zginęła beemka i też cisza:D:D:D hehe BRAWO MILICJI bigi2004
|
|
A mnie pod kamerą ukradli narzędzia z samochodu. Nawet z początku taśmy nie chcieli przejrzeć , dopiero po paru telefonach , a i tak przyszło umorzenie. Ale co się dziwić jak z policyjnego parkingu kradną samochody...? Nigdy w życiu nie chciał bym , by mnie policja przed czymś lub kimś chroniła . Nie wierzę im i w ich pseudo działania.
|
|
mieczkoś: nie k..., nie mieli przeszukiwać każdego domu w Łomży... mieli przeszukać domy tych osób, które mieszkają w pobliżu i wcześniej mieli otwartą kartotekę za podobne przestępstwa... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
MIECZKOŚ A KTO TY KU.... JESTEŚ . ISPEKTOR GADŻET. ZA KOGO SIĘ UWAŻASZ?? POCZYTAJ SWOJE POSTY . W DUPIE BYŁES GÓWNO WIDZIAŁES PANIE STÓJKOWY.
|
|
Jak go znajde to ci dam znać ???? Nie czekaj zbyt długo bo cię śnieg zasypie??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
mieczkoś997: DO BUDY! Pozdrawiam
|
|
juz znalazlem jakis zul go mial i mu zabralem ;D
|
|
brawo paweł. to przykład że jak człowiek nie weźmie spraw w swoje ręce to mieczkoś nawed nie pomoże hehhehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |