poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stomatolog

Witam.mugłby mi ktoś napisać gdzie w Łomży znajduje się dobry stomatolog,a nie ktoś kto uwarza się za (dobrego stomatologa) chodzi mi o wstawienie zęba jedynki implanta wkręcanego w kośc ,może już ktoś wstawiał taki ząb to wie ile to teraz też może kosztować? Z góry dzieki za wszelkie informacie i pozdrawim.

ząb

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stomatolog

jeśli cenisz swoje zdrowie nierób tego w Łomży, bo później na poprawki poza miasto będziesz musiał wyjeżdżać.Pozdrawiam.

Polecam Adama Pióro przyjmuje w Duo Dent na Hipokratesa 31 świetny fachowiec robiłam osobiście jestem bardzo zadowolona pełen profesjonalizm.

Polecam dr Agatę Podolak, przyjmuje na Ks. Anny, naprzeciwko hali sportowej. Kilka lat temu wstawiała mi ząb, też wkręcany w korzeń, tylko to była piątka - do tej pory jest super. Zapłaciłam za wszystko ok. 500 zł, ale to było jakiś czas temu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org