poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOBRY FRYZJER-DEKOLORYZACJA

WITAM

MAM PYTANIE - CZY KTOŚ ORIENTUJE SIĘ GDZIE W ŁOMŻY JEST NA TYLE DOBRY FRYZJER KTÓRY PRZPROWADZI DEKOLORYZACJE NA CIEMNYCH WŁOSACH ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOBRY FRYZJER-DEKOLORYZACJA

Sprawdź na sikorskiego 104, bardzo dobry fryzjer

Ja robilam u p.Ani Blusiewicz.juz dwa razy.i naprawde polecam bo stosuje naturalne olejki i nue zniszczyły mi włosów

gdzie jest salon powyżej wspomnianej p. Ani ?

ja robiłam u Wiktorii na ks annay wyszło super , ale też spróbowałam sama dekoloryzatorem efassor z loreala i też ładnie mi kolor ściągneło,zależy jaki kolor masz włosów i do jakiego chcesz pojaśnić .

Pani.Ania Blusiewicz ma salon obok Perfumerii Paryskiej (?) Na Mazowieckiej. W internecie na pewno jest telefon i adres

A ja uwazam, ze tylko p.Agnieszka Glinojecka na Legionów.Robi to profesionalnie, zna się na tym co robi.Pracuje też na dobrych produktch, a nie na świństwach przelewanych do butelek dobrych firm.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org