Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
błąka się pies w typie husky |
Dziś na Księżnej Anny widziany był jasno-szary pies w typie husky. Przyjacielski, bez obroży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: błąka się pies w typie husky |
elina , ten pies błąka się tu na forum dziś już w trzecim temacie!
|
|
Ten temat założyłam po telefonie od koleżanki. Przed chwila przysłała mi zdjęcie. To ten sam pies, którego widziałam rano. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=649549&t=649549 Teraz nie ma już obroży, ma zranioną przednią łapę.
|
|
przed chwilą był na rycerskiej
|
|
Ja od kilku dni widze takiego psa w okolicach dworca PKS.Wydaje sie byc lagodnym psem,przyjacielskim.Chodzi za ludzmi.
|
|
Mam zdjęcie w telefonie, ale po wgraniu do komputera nie chce się otworzyć...
|
|
do elina mogłabym prosić zdjęcie tego psa na telefon 511382784 ja swojego szukam juz od miesiaca
|
|
Dostałam to zdjęcie w jakimś innym formacie. Nie mogę przerzucić do komputera, ani wysłać. Przesłałam do drugiego telefonu i też wyskakuje informacja, że nie obsługuje formatu :( .
|
|
|
|
czy dalej ktoś z Was poszukuje psa. Widziałam dziś błąkającego się w okolicach komisu samochodowego i punktu sprzedaży biletów MPK przy ul. Spokojnej. Chyba to była suczka. Miała ciemno żółtą obrożę i czerwony wisiorek w kształcie prawie serca. Bardzo przyjazna do ludzi. Chyba, że ktoś z okolicznych właścicieli wypuścił samą na spacer. Zrobiłam nawet zdjęcie, ale nie wiem jak je tu dodać :-\
|
|
moglabym prosić zdjecie na telefon 511382784
|
|
dzwoniłam dziś do Pani z informacją o psie ale włączała się poczta. Mogę dodać, że piesek miał jasno błękitne oczy.
|
|
podaje drugi numer 500375589 jeśli ma ktoś zdjęcie to prosze na telefon bo te zdjęcie które jest tu dodane jest troche niewyrażne i od tyłu i trudno poznać czy to akurat moja sunia
|
|
Taki sam pies( właściwie suka) błąkał się w Starej Łomży... Ale aska31 pisała że na pewno to nie ten...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |