Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Psychiatra Łomża |
witam serdecznie, potrzebuję namiar na jakiegoś psychiatrę w Łomży, który przyjmuje na NFZ. Chodzi o depresję.. tylko nie z SALUSa na Wyszyńskiego (znajoma tam pracuje)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Psychiatra Łomża |
Najwyższa pora... , to tak odnośnie do nika :)
|
|
Psychiatrzy z Salus - a nie odpowiadają, z jakiego powodu? Leczę się tam już dość dawno i nie narzekam.
|
|
odpowiadają, wiem, że tam są dobrzy lekarze, nie chcę iść z zupełnie innych powodów
|
|
Nie sądzę, abyś w Lomży wyleczył depresję, od razu nafaszerują cię jakimiś psychotropami i stracisz kontakt nawet z samym sobą. Mój kumpel łykał miesiącami jakieś piguły, rozwalił sobie wątrobę i żołądek.Wszystko odstawił i teraz normalnie funkcjonuje, tylko łazi po gastrologach, żeby wyleczyć żołądek.
|
|
brałem już leki od łomżyńskich lekarzy, nie było źle, ciężko byłoby mi co miesiąc jeździć do Białegostoku np i brać cały dzień wolnego w pracy
|
|
No a szpital w Łomży? - tam też jest kilka lekarek.. Na depresję oprócz leków dobrze wpłynęłaby jakaś terapia, tylke nie wiem czy w Łomży jest coś takiego...
|
|
zalezy ile masz lat bo znam poradnie i lekarza bardzo dobrego ale to zalezy od wieku bo jak powyzej 20 to nie tomi
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |