czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Psychiatra Łomża

witam serdecznie,
potrzebuję namiar na jakiegoś psychiatrę w Łomży, który przyjmuje na NFZ. Chodzi o depresję.. tylko nie z SALUSa na Wyszyńskiego (znajoma tam pracuje)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Psychiatra Łomża

Najwyższa pora... , to tak odnośnie do nika :)

Psychiatrzy z Salus - a nie odpowiadają, z jakiego powodu? Leczę się tam już dość dawno i nie narzekam.

odpowiadają, wiem, że tam są dobrzy lekarze, nie chcę iść z zupełnie innych powodów

Nie sądzę, abyś w Lomży wyleczył depresję, od razu nafaszerują cię jakimiś psychotropami i stracisz kontakt nawet z samym sobą. Mój kumpel łykał miesiącami jakieś piguły, rozwalił sobie wątrobę i żołądek.Wszystko odstawił i teraz normalnie funkcjonuje, tylko łazi po gastrologach, żeby wyleczyć żołądek.

brałem już leki od łomżyńskich lekarzy, nie było źle, ciężko byłoby mi co miesiąc jeździć do Białegostoku np i brać cały dzień wolnego w pracy

No a szpital w Łomży? - tam też jest kilka lekarek.. Na depresję oprócz leków dobrze wpłynęłaby jakaś terapia, tylke nie wiem czy w Łomży jest coś takiego...

zalezy ile masz lat bo znam poradnie i lekarza bardzo dobrego ale to zalezy od wieku bo jak powyzej 20 to nie

tomi

Serdecznie z żoną polecamy Panią Piwowarską:
http://www.psychiatra.lomza.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org