Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co jest kurna!!??? |
Czemu tylko na moim balkonie wisi flaga Polski!!!??? A gdzie reszta kibiców??!!!Co to kurna za wspieranie naszych!!??? No chyba że gdzieś jeszcze wiszą a mi wzrok przyćmilo .....:-)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co jest kurna!!??? |
Na Nowogrodzkiej wiszą! Pozdrawiam:))) G a z e l a
|
|
A co wam da wywieszanie flag ?? nawet jak z grupy wyjdziemy to max na 1 mecz...
|
|
jak to co???jestem dumna że chociaż w ten sposób mogę dopingować swoja drużynę !!! co ma do tego ilośc meczy, chyba jak sie jest kibicem to zawsze, nie? a nie tylko jak jest dobrze!Wtedy to wszyscy: no, no, wspaniale, brawo brawo...
|
|
Zamiast wywieszac flagi lepiej modlic sie o cud... :)
|
|
Nie chcialabym wsadzać kija w mrowisko ale nigdy nie bylam zwolenniczką naszej drużyny. zawsze jest im coś nie po drodze - murawa jest za sliska, buty za ciasne, są wiecznie zmęczeni, przeziębieni, nie w formie, kontuzjowani...Zawsze słychać "mogliśmy wygrać ale..."Nigdy nie zachwycili mnie swą grą. I nie mówię tu o sukcesach, bo nie musza być mistrzami swiata żebym ich dopingowała. To są moje subiektywne odczucia -ale jakoś nie widzę żeby wkładali maksimum serca i wysiłku w tą grę. Partolić umieją za to koncertowo. Poza jednym jedynym Dudkiem - ale cóż on do Niemiec nie pojechał. Dlatego nie widze powodu, zeby wywieszać flagę.
|
|
a ja myśle, że wszycy ci-co tak biadolo, od czasu do czasu sami powinni wskoczyć na murawę .Najprościej sie ocenia.I krytykuje rzecz jasna.Dla mnie nie ma znaczenia czy będa pierwsi czy ostatni, jestem Polką i całym sercem jestem ze swoja druzyną.I dlatego wywiesiłam flagę. Jesli Ty nie widzisz powodu-twoja sprawa, nic mi do tego.A propos Dudka- nie przesadzałabym tak w chwaleniu, to że zdobył Lige Mistrzów nie znaczy że jest dobrym bramkarzem,( no bo skąd te 3-0 do przerwy?????) nie raz dał d... i partolił nie raz nie dwa....
|
|
Spójrz na balkon bloku Nowogrodzka 6,Od strony podwórka! TAM FLAGA WISI!
|
|
Mieczkoś997 zgadzam się z Tobą. Każdy wierny kibic zamiast wieszać flagę na balkonie powinnien iść do Kościoła się pomodlić za nich. Im się to bardziej przyda :-D mikan po każdym meczu jest mnóstwo przyczyn zewnętrznych które utrudniły wygraną naszym piłkarzom :) Dzisiaj będą krzyczeć że nie wygraliśmy bo pogoda w Wenezuelii była zła i dlatego że bociany zbyt późno wróciły do kraju .. ..
|
|
Umnie też Flaga na Bawełnie wisi !! grzybek
|
|
KtosTam!! ja wiem, że marudzenie i czarnowidztwo to nasze cechy narodowe, ale może poczekajmy z tymi ocenami chociaż do końca meczu, tak by przyzwoitośc nakazywała.co..spotkamy się po 23 i wtedy pogadamy, A kto bedzie miał rację..się zobaczy;-) pozdrawiam!
|
|
HEJ POLSKA GOL LALALALALALALALALALALALALALALA HEJ POLSKA GOL LALALALALALLALALA POLSKA WYGRA 3:0
|
|
Ja nie biadolę ani nie czarnowidzę. Jestem już na tyle duża żeby rozumieć że każdy sport to pot i łzy. I że to też są tylko ludzie. Tylko że jakoś innym wychodzi a nam nie. I wkurza mnie to tłumacznie że z ich strony było wszystko ok tylko sędzia był kalosz.
|
|
i mi też to wisi __________________________ ... & vice versa!
|
|
a mi jest smutno :(
|
|
Do przewidzenia ..... nawet w piłce nożnej nie zdazają się cuda ..... :D
|
|
Bo nasza piłka nożna jest do dupy i tyle !!. ________ Malachit
|
|
Kibice byli wspaniali...cudowny doping...szkoda naszych zawodników:( G a z e l a
|
|
Pewnie te "flagi" powieszaliście odwrotnie (jak na samochodzie prezydenta) i stąd to wszystko (bo to flaga Monako). No, ale kiedy się pracuje nogami, a nie głową..... Zbych
|
|
na moim balkonie tez wisi na bloku blisko st. rynku ;-) znaczy sie bedzie jeszcze pare razy wisiala
|
|
Co jest kurna!!??? - chyba już nic !! ________ Malachit
|
|
- Co to leci ?? - Samolot ? Nie ! Rakieta ? Nie ! To nasze orły wracają do kraju !
|
|
Co to było kurna- chyba kurna nic nie było???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |